1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagranymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czawin24, Styczeń 29, 2011.

  1. czawin24

    czawin24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podam na przykładzie ufc 2010 przed chwilą ją nagrałem ale od początku
    1. płyta verbatim +
    2. dograłem wave 2 bo mam starą przeróbkę
    3. nagrywarka samsung
    problem polega na tym iż tę grę xksik łapie mi chyba po 20 próbach już miałem ją wyrzucać kiedy w końcu załapała podkreślam iż nie mam tak na wszystkich grach niektóre odpalają mi sie od strzała co może być nie tak jak podałem mało info to piszczcie i pomóżcie bo nie chcę żeby mi sie to powtarzało z góry thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PuMFeEK

    PuMFeEK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaką prędkością nagrywasz? Na pewno 2,4x?
     
  4. czawin24

    czawin24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz co zaznaczyłem w imgburn 2x ale nagrywało mi 3,8-4x
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Przetestuj grę programem abgx360 bezpośrednio z płyty. Podaj cały wynik.
     
  6. czawin24

    czawin24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gra działa własnie w nia pykam tylko nie wiem dlaczego gdzies za 20 razem xbox ja załapał
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Może Ci siada napęd w konsoli.
     
  8. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    czawin24, miałem identycznie. niektóre działały za 10-tym razem dopiero. zmarnowałem kupę płytek, nim doszedłem do tego.
    z tym że ja po prostu zmieniłem nagrywarkę. wziąłem starą, z innego pc.
    ale zmieniłem tez program do nagrywania. imgburn coś mi nie pasił, a i czasem wywalał błąd I/0.
    teraz nagrywam CloneCD, i śmigają mi płytki.
    z drugiej strony, z tego co zauważyłem, napęd w xboxie jest strasznie czuły. mała ryska, i pozamiatane.
    dlatego z płytkami, jak z jajkiem, no i nagrywanie najmniejsze z możliwych. ;)
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Albo siada napęd w konsoli, albo masz badziewną nagrywarkę w kompie
     
Wczytywanie...

Poleć forum