1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagranymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Yahoo, Lipiec 27, 2011.

  1. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam, posiadam xboxa360 z lt+ . Ostatnio sciągnąłem parrę gier. Prawie wszystkie chodzą na tej konsoli lecz z dwoma mam problem. Podczas wczytywania pierwszej feralnej gry nic sie nie dzieje. Pojawia sie napis "otworz napęd. Z druga jest inaczej podczas wczytywania wyskakuje komunikat że plyta jest nieczytelna i żeby przetrzec ja szmatka.....O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakie to gry i na jakie płyty nagrywasz ?
     
  4. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Batelfield Bad company 2 a nagrywam na płytach Esperanzy DVD R DL wszystkie gry na takich nagrywam
     
  5. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nagraj na Verbatim to problem z suchą szmatką zniknie :)
     
  6. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    W tym problem że nie moge znalesc plyt verbatim. A czemu wyskakuje bład ze szmatka?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo te płytki nie są najlepsze
    Jeśli chcesz tańsze zamienniki to kupuj Omegi. Na allegro masz 11płyt za 20zł z przesyłką
     
  8. Yahoo

    Yahoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Kupiłem płyte maxwell, nagrałem jeszcze raz batelfielda i poszło:D
     
  9. michul3k

    michul3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dobrą cene na Verbatimy ma Proline - 35 zł/10-pak
     
Wczytywanie...

Poleć forum