1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagranymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez korba360, Kwiecień 4, 2012.

  1. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Nagrałem ostanio Modern Warfare 3 i Gears of War 3. Niestety pojawiają się problemy. Otóż w przypadku Gearsów gra jezeli ejst zainstalowana na dysku włącza się chwilkę pochodzi a następnie wyskakuje komunikat mówiący o braku autoryzacji płyty. Jeżeli jest nie zainstalowana również chodzi ale pojawia sie komunikat o brudnej płycie. W przypadku MW3 sytuacja jest identyczna jak z gearsami kiedy zainstaluje gre. Gdy jest nie zainstalowana wszystko działa. Dodam ze wypaliłem skyrim zainstalowałem na dysku i wszystko gra. Mam nagrywarke Liteon wersje B ze zmodyfikowanym fw. Płytki Verbatim i postępuje zgodnie z poradnikiem http://xboxforum.pl/kosz-53/nagrywa...e-touch-3-0-prosze-o-pomoc-128366/#post994224. Ktoś wie o co może chodzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakie masz LT, napęd w konsoli, FW w nagrywarce, płyty? Miałeś spoof'a napędu? Z jaką prędkością nagrywało?
     
  4. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt 3.0, Liteon, płytki verbatim, Fw w nagrywarce Burner max. Nie miałem spoof'a. Ustawiałem prędkość zgodnie z twoim poradnikiem 2,4. Czy ponowne wgranie FW nagrywarki moze pomoc? zauważyłem że w trakcie nagrywania pojawia się informacja że możliwe jest nagrywanie tylko z prędkościami 4,6,8 i idzie czwórką. Czy to może być przyczyną ? Z góry dziękuję za pomoc
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść ją abgx'em i sprawdź czy obraz nie jest ucięty.
     
  6. korba360

    korba360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok! Dzięki wielkie. Chyba źle wgralem wcześniej FW do nagrywarki bo rzeczywiście płytka nagrana przed reinstalem FW miała ucięty obraz według abx, natomiast płytka nagrana po reinstalu według abxa jest dobra. Dzięki wielkie temat do kosza
     
Wczytywanie...

Poleć forum