1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrodami awatara.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez >>Patryk<<, Marzec 16, 2012.

  1. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc od jakiegoś czasu (od premiery) gram w Mass Effect 3. Bardzo lubię zabijać wrogów przy pomocy omni-ostrza :beaten:, nie wyobrażacie sobie jaki byłem zadowolony, kiedy okazało się, że mój awatar też może takowe posiadać. Jednakże nie wyobrażacie sobie mojej złości, kiedy okazało się, że mój awatar z niewiadomego powodu nie mógł założyć omni ostrza. Już tłumaczę:

    [​IMG]

    No więc jestem w edytorze awatara, dokładnie w miejscu, gdzie wybiera się nagrody z Mass Effect 3.

    [​IMG]

    W okienku z omni-ostrzem jest wykrzyknik. jak daję A to nic się nie dzieje, a okienko się trzęsie, z hełmem jest tak samo. Mam go zaktualizować, czy co? I czy aktualizacja jest bezpieczna? Oto mi chodzi: http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Bporadnik%5D-jak-zrobic-zeby-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html mam LT 3.0.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wydaje mi się, że musisz podłączyć konsolę do Live'a, żeby ściągnąć nagrody awatara. Wgranie Title Update nic nie da.
     
  4. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mi pomogła raz aktualizacja dasha do nagród z RDR i L4D 2 ale przy ME 3 mam tak samo
     
  5. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz zie podłączyć do live'a
     
  6. >>Patryk<<

    >>Patryk<< Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to lipa, wole się nie podłączać do Live'a, nie chcę bać się bana. Dzięki za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum