1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaka, nie chce nagrac DVD DL

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sp4rk, Marzec 11, 2009.

  1. sp4rk

    sp4rk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam nagrywarke LG GSA-4163B, w programie ImgBurn wyskakuje
    Failed to set LO Data zone Capacity
    Reason write error!
    po nacisnieciu ponow wyskakuje
    Failed to set LO Data zone Capacity
    Reason Invalid Field in Parameter list.

    Na innych stronach przeczytalem ze trzeba zaaktualizowac fireware, wiec to zrobilem, po resie nic nie pomoglo i wyskakuja te same bledy. W nero plyta niby sie chce nagrac ale po 2 sekundach predkosc spada do 0 a czas do niewiadomej.

    Co robic ? musze kupowac nowa nagrywarke ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    sprawdz czy ta nagrywarka wogle obsluguje plytki DL...
     
  4. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ile ma ta nagrywarka, czy czasem nie wyskakuje ci przy nagrywaniu np. w nero zwykłych płytek - komunikat: Błąd Kalibracji mocy?
     
  5. sp4rk

    sp4rk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nagrywarka ma mozliwosc nagrywania DL, nie w nero mi nie wyskakuje owy błąd
     
  6. voitez

    voitez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy posiadasz płyty Verbatim ?
     
  7. sp4rk

    sp4rk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    probowalem nagrywac na plyty matroxa oraz jakies no-name, moze byc tak ze nagra mi na ver. jak je kupie ?
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    'Failed to set LO Data zone Capacity'



    niepotrafi nawet stworzyc poczatku sesji...napewno firmware do napedu wgrales aktualne?moze tylko myslisz ze obsluguje DVD+R DL ale moze tylko z nowszymi FW?
     
  9. mateo2048

    mateo2048 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Mam tą samą nagrywarkę. Ona nagrywa tylko Verbatimy. Próbowałem wypalać na Emtecach i nic były errory z data capacity. Tak więc, trzeba inwestować w Verbatimy :mad:
     
Wczytywanie...

Poleć forum