1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywanie. Bardzo prosze o pomoc!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kamil Robak, Luty 21, 2013.

  1. Kamil Robak

    Kamil Robak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam lt 3.0 i nagrywarkę ihas 124 B. FW pod omegi. Żadna gra mi nie chodzi.
    Moje ustawienie.
    Eprom
    Online Hyper - On
    Smart Burn - On
    Online Hyper - On
    Over Speed - off
    Img Burn
    2.4 Speed
    Opc on
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Może zmień nośnik bo omegi za dobre nie są
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zmien na min platinum omegi do kosza
     
  5. Kamil Robak

    Kamil Robak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem nawet na werbach
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z nagrywanie. Bardzo prosze o pomoc!!!!!

    4x nie używa się 2,4

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  7. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Posłuchaj, ja sam jade na esperanzach. Podstawa to dobre przepuszczenie przez ABG'x. Następnie musisz być pewny FW czy masz poprawnie skonfigurowane. Ustaw w BookType na LiteON i zmień "Change For: Drive (For DVD+ R DL Media - EEPROM!) "
    Następnie w New Setting: DVD-ROM. Potem sprawdź ustawienia tak jak w poradniku http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/. I już powinno latać :)

    Co do prędkości, ja zawsze nagrywam 2,4x i nie ma problemu.
    Pamiętaj, że podczas nagrywania ok. 49% może wyskoczyć błąd. Spokojnie, wtedy dajesz continue i lecisz dalej. Przy weryfikacji przy 69 % chyba wyskakuje kolejny i wtedy już anulujesz. Wykrzyczy ''Ohh Noooo'', ale gra powinna działać. Jedyne co nie będziesz mógł jej nagrać na dysk konsoli. Bardzo często wchodzą mi gry na 1:1 czyli bez błędu, typu Black Ops nowy i Crysis 3 :)

    W razie problemu pisz na PW lub GG 2205633 :)
     
  8. Kamil Robak

    Kamil Robak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakie ustawienia w eepromie i opc
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    OPC:

    [​IMG]

    EPP masz wyżej :)
     
  11. Kamil Robak

    Kamil Robak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem wszystko co koledzy napisali i nadal nie chodzi. Zmienić płyty?
     
  12. ezc1

    ezc1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wylacz ocp i nagrywaj 2.4
     
  13. Aumman

    Aumman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się pod temat.

    Mam iHAS i nagrywała wszystko bdb, ale po zmianie płyty głównej z mostkiem ICH10 (ahci) przestała dobrze nagrywać. Nie chce mi kopiować płyt na dysk konsoli wyrzucając błąd o przeczyszczeniu płyty.
     
  14. Kamil Robak

    Kamil Robak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomóżcie nie wiem co robić nagrałem z ustawieniami powyżej 2.4x opc wyłączone 100% weryfikacji i instalacja zatrzymuje się na 98%

    Dobra problem rozwiązany do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum