1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem COD MW2(Komunikat dysk z róznymi materiałami)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ChuckTesta, Listopad 11, 2011.

  1. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam sciagnełem Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)[PL][SKIDROW-PROPER] rozpakowałem go elegancko i mam 2 pliki iso jeden normalnie 7.9gb drugi 3gb(ten drugi to pewnie multi) puszczam przez abgx i na żółto mi taki krótki komunikat wyskakuje,dowiedziałem się żę niema tej wersji w bazie danych więc nagrałem coś mi nie pasowało bo w Label pisało Disc1 Zamiast DVD_ROM jak w innych grach. Nagrałem wkładam płytę i pisze dysk z różnymi materiałami. Wiecie może jak to naprawić ? z góry dzięki za odpowiedzi i miłego wieczoru :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz przeróbkę? MW2 ma AP 2.5.
     
  4. Xbox 360 fan

    Xbox 360 fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wielkopolska
    MW2 nie ma ap2.5!!
    Powinny być 2 pliki iso 7.9 gb i dvd ok 30 bajtów
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    mw2 ma ap, poza tym gra jest na jednej płycie, więc nie mam pojęcia, skąd wziął się plik wielkości 3gb
     
  6. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak niema mw2 w bazie danych abgx to co mi pozostaje ? Bo niewiem czy patchować jakoś trzeba czy na marne tylko sciągałem. Miałem wczęśniej MW2 ale po przeróbce NFS:HP i ten COD mi nie działają z resztą jest spoko .

    Mam slima 4gb+250gb dash 13599 i LT2.0
     
  7. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dodam że miałem wcześniej angielską wersję MW2
     
  8. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jestem pewien (!!), ale musisz chyba samemu, ręcznie spatchować tą gre. Abgx jej nie wykrywa bo jest to PL wersja i nie ma patchów AP25 w bazie.
     
  9. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko jak tą gre spatchować ręcznie bo niemam zielonego pojęcia na ten temat. Zawsze puszczałem przez abgx i było git. Czy może mi ktoś podesłać linki pod tego patcha do mw2 i tutka jak to zrobić .Byłbym wdzięczny .
     
  10. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Temat do zamknięcia zauważyłem inną wersję MW2 na exie która działą na LT2.0 .Dzieki za opowioedzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum