1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier.Czyja wina?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez youcandance, Grudzień 8, 2012.

  1. youcandance

    youcandance Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem...Nagrywam sobie gre Far Cry 3 ok nagralo mi sie.Wlaczam i na samym poczatku jest takie Wczytywanie,przewija sie kilka tekstow np wczytywanie,brat,bron itp i po 5 sek tego zacina m isie na slowie wczytywanie.I jedynie co moge zrobic to wylaczyc konsole albo wyciagnac plytke bo nawet na padzie nie moge wyjsc do dasha.
    Pozniej nagrywam Lego Wladca Pierscieni.Normalnie sie nagralo i wlaczam...czarny ekran i wywala blad ze szmatka.Nigdy mi sie to nie zdarzalo.
    Czyscze pamiec podreczna,plytke i to samo..W obydwu przypadkach jak porobuje zainstalowac gre to do 50 procent i koniec...
    Nie wiem czy to wina moze byc nagrywaki..Jakies 3 tyg temu nagrywalam Assasina i normalnie smiga.
    Zawsze jak odpalalam program to odrazu mi nagrywalo a teraz przy tych dwoch gral musialam czekac ok 15 minut zeby cokolwiek ruszylo bo ciagle bylo 0 procent i komputer pracowal.
    Na nagrywam zawsze na Maxelach i Verbatimach.Nie spotkalam sie jeszcze z takim problemem.
    Tak mam przez to 15 min az zaczna procenty rosnac
    Unbenannt.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jaroo11

    Jaroo11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam mniej więcej to samo...

    I tak sobie myślę, że niedawno aktualizowała mi się konsola tylko nie pamiętam z jakiej gry i od tej pory się chrzani. Wcześniej było okej i wszystkie gry chodziły bez problemu...
     
  4. youcandance

    youcandance Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    rozumiem, że masz LT3, a powiedz mi kolego przepuszczasz gry przed wypaleniem ABGX-em z odpowiednimi ustawieniami? mam tą samą wersję FC3 i bez problemu mi śmiga, tak samo jak Lego LOTR, wypalam na verbach z prędkością 2,4 oczywiście ihas-em z xtreme burn każda gra bez problemu przechodzi mi weryfikacje po nagraniu i instaluje się na dysku konsoli
     
  6. Jaroo11

    Jaroo11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. youcandance

    youcandance Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie.Mam Lt 2.0 . Nagrywalam Dance Central 3 pod lt 3.0 przemienilam na lt 2.0 i dziala.Assasina 3 sciaglam pod lt 2.0 i tez bez problemu.Dopiero teraz przy tcyh dwoch grach..Nie dosc,ze musze czekac 15 min za nim cos ruszy to nagrywa ok...ale juz gra mi nie dziala.Far Cry 3 sie zacina na wczytywaniu a Lego wlacza sie...czarny ekran i wywala blad ze szmata.
     
  8. youcandance

    youcandance Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. youcandance

    youcandance Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Problem z nagrywaniem gier.Czyja wina?

    Zrób flash do lt3 i problemy znikną:D

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To znajdz gotowa na lt 2 moze cos zle robisz na lt 2 sa takie jaja warto dac kilka zloty na flash niz tracic na plytach
     
Wczytywanie...

Poleć forum