1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier Demo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalek21, Październik 8, 2010.

  1. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem, otuż po 1 to jak mam nagrać np. takie coś? [​IMG] http://img826.imageshack.us/img826/1977/beztytuuzk.jpg Bo ściągnąłem to demo i nie ma zadnego dziwnego folderu potem folderu 0000xxx800xx i pliku z gra..

    i druga rzecz.. jak na jedna plyte nagrac te dema "tradycyjnie" i kilka dem co sa w .iso
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Poniżej instrukcja nagrywania tego na CD/DVD. Do nagrania użyj programu z stylu Nero

    1. Zrób folder o nazwie "Content".
    2. Następnie zrób folder o wdzięcznej nazwie "0000000000000000".
    3. Otwórz archiwum z grą, powinien być tam folder 4D5787DE lub 4E4D87E6 lub podobny, ale z podfolderem 00080000.
    4. Skopiuj ten folder z archiwum do folderu "00000...".
    5. Wypal płytkę z jak najmniejszą prędkością, sesji nie musisz zamykać, możesz wtedy dograć inne demka.
     
  4. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jejciu to wiem ale ja jak wypakowalem archwia z gra to mam tlyko taki plik 800mb jak na screenie.. nie mam zadnego folderu "4D5787DE lub 4E4D87E6 lub podobny, ale z podfolderem 00080000"
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Folder który potrzebujesz (chodzi o demo Gothica) ma nazwę 4A5787D5
     
  6. shoovsky

    shoovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam nagranie DEMA na Pendrive'a [SONY najlepiej i musi być w formacie FAT bo inaczej nie da rady go odpalić X360.] -> instrukcje znajdziesz u wujka Google :]
     
  7. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a np do skate 3? p.s. nie pojdzie to jak do wsztkixh dem ktorlre sciagnolem dodam takie same foldery jak do gotika?
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    NIestety, każde demo ma inną nazwę folderu ( pomijając oczywiście całą strukturę)
     
  9. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to co mam w tajej sytuwcji zrobic?
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ściągaj dema ze stron, gdzie są umieszczone w katalogach
     
  11. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ok, ale jak mam kilka dem w folderach i kilka w. iso to jak to nagrac na jedna plyte? te iso saprawdzac tym jakims programem ag..360???
     
  12. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem chyba podobny problem, wsadź grę do folderu z np. Skate 2, nagraj ni spróbuj jak nie pójdzie to stracisz 1zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum