1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier IMG Burn..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shelby96, Luty 17, 2013.

  1. Shelby96

    Shelby96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem bo znajomy chciał nagrać sobie gre i za każdym razem mu wywala błąd tutaj screeny

    http://www.bankfotek.pl/view/1424023

    Proszę bardzo o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Na jakich płytach nagrywa i z jaką prędkością ?
     
  4. Shelby96

    Shelby96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Shelby96 - temat poruszany 3541651343841 razy, a może nawet i więcej.
    Jeśli Ci się chce szukać, to znajdziesz w moich postach złoty środek na nagrywanie gier XGD3 na Verbatimach.
     
  6. Shelby96

    Shelby96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że ja nagrywam tak samo i nic mi nie wyskakuje a kumplowi tak..
     
  7. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Mi pomogło przerobienie nagrywarki, miałem to samo, a od wczoraj jak przerobiłem to 5 płyt pod rząd przeszło bez problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum