1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gier lt3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez andre746, Luty 16, 2013.

  1. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich serdecznie mianowicie mam problem przy nagraniu gier na lt.3.0 poniewaz wyskakuje mi taki blad i nie mam pojecia dlaczego czy macie takie same problemy,jak z tym sobie poradzic bo juz zmarnowalem 5 plyt.za wszystkie odpowiedzi dziekuje i pozdrawiam serdecznie

    zrzut ekranu

    [​IMG]

    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Z tego co widać to nagrywarka laptopowa,spróbuj zaktualizować firmware nagrywarki.
     
  4. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Aktualizacja nic tutaj nie pomoże.
    Może i wypali płytkę XGD3 tą nagrywarką, ale to tylko poprzez opcję turncate.
    Kiepska sprawa, polecam zaopatrzyć się w odpowiednią nagrywarkę obsługującą soft LT Burner Max, np Liteon Ihas 124-B

    Na jakich płytach nagrywasz ??


    Pozdro !
     
  5. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nagrywalem juz na tej nagrywarce gry pod lt3.0 i gierki smigaja teraz ostatnio mam problem przy grach Tom.Clancys.Ghost.Recon,Pro_Evolution_Soccer,Aliens: Colonial Marines itp
    plyty mam dvd+r dl Memorex
     
  6. razor91

    razor91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sorry, że się wcinam ale powiedzcie mi jak zaktualizować firmware nagrywarki? Posiadam OPTIARC DWD RW AD-7740H nigdzie nie umiem znaleźć aktualizacji.
     
  7. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy ma ktos jakies pomysly na ten blad lub czy ktos sie napotkal na takie przeszkody przy nagrywaniu
     
  8. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    ma ktos jakis pomysl bo ja juz wymiekam 8 plyt poszlo i nadal lipa,moze to wina imgburn????
     
  9. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    Ja tylko obstawiam że płytka do bani tej firmy, i nagrywarka.Sam nagrywam na verbatim + ihas 124B i z żadną gierką nie miałem problemów do tej pory.
    Nie raz jak włożyłem do swojej nagrywarki płytkę Platinum ,to raz na 5 szt. płytek /w czasie wypalania/ wyskakiwał mi taki sam błąd jak u ciebie wyżej , i DVD płytka musiała iść do kosza....
     
  10. mseredin

    mseredin XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mikołów, Śląskie
    Odp: problem z nagrywaniem gier lt3.0

    Dokladnie. Nagrywarka to niw jest ihas wiec nie wypalisz tej gry. Mozesz probowac z opcja tuncate ale pewnie i tak nie bedzie dzialac.

    Do gier xgd3 tylko chyba ihas i to naklepiej rev. B z firmwarem burnermax!!!

    Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. andre746

    andre746 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    troszke nie rozumiem dlatego ze nagrywalem juz gry xgb3 takie jak Need for Speed: Most Wanted,fifa13,farcry3,Call of Duty: Black Ops II Revolution,
    DMC: Devil May Cry,Dead Space 3 itp. i smigaja bez problemu a tutaj nagle takie zaskoczenie,wiadomo nagrywarke mam stara i trzeba juz ja wymienic oczywiscie w najblizszym czasie to uczynie.ale jednak pozostaje pytanie dlaczego te gry bez problemowo sie nagraly a teraz mam problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum