1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier na xbox'a z PC.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 31TheVersus, Grudzień 30, 2011.

  1. 31TheVersus

    31TheVersus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem. Mam xbo360 chyba elite bo nie jestem pewien (jakąś starą wersję), jest sfalshowany. Pobieram sobie gry z neta, robie wszystko tak jak w poradnikach i tym podobne. Jak włoże do xboxa nagraną pły sczytuje ją jako zwykłą dvd. Co robić, pomóżcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. 31TheVersus

    31TheVersus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem świeżakiem nie wiem co to lt.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To rodzaj przeróbki.
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a wiesz kiedy była flashowana? i jaka gre nagrałeś i ci nie działa?
     
  7. 31TheVersus

    31TheVersus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem, dostałem xboxa od wójka ale przerabiany był dawno temu, przynajmniej ze 3 lata. Wydaje mi się że jest na nim zainstalowny ixtreme 1.6 1.5 coś koło tego.
     
  8. 31TheVersus

    31TheVersus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściągnąłem sobie fife 12
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Daj do przeróbki na lt 3.0
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to nie pograsz , masz stary dash i lt , jak wgrasz tą aktualizacje bo bez niej nie pograsz usunie ci lt. zostaje ci reflash na lt 2.0 lub lt 3.0 bez tego nie da rady
     
  11. 31TheVersus

    31TheVersus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie dałoby się jakoś tego iso przerobić, słyszałem, że coś takiego jest możliwe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum