1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier oraz plyty dl platinum

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yoemaster, Grudzień 7, 2010.

  1. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chce przerobic swojego ixa wiec postanowilem zakupic nagrywarke a ze mam laptopa padlo na zewnetrznego liteona
    Lite-On IT eSAU 108/208 Multicolor Series | Optical Storage - DVD RW - External Slim
    Mam obraz James.Bond.Blood.Stone ktory nagrywalem na plytach platinum dl i przy zapisie 4 sesji chyba w nero 8 wyskoczyl bład ze zapis nie jest mozliwy
    (Dao) , specjalnie kupilem nagrywarke ktora obsluguje nagrywanie plyt dl zeby moc wypalac gry na xa a tu klapa , czy ktoś wie dlaczego tak sie dzieje , czy lepiej kupic jakies inne plyty np verbatim ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak napisałeś to kup płyty verbatim i zobacz ;)
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Płyty nagrywaj programem IMGBurn i powinno nagrać się bez problemu
     
  5. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Eh. Nie słuchaj tych głupot o Verbatimach. Sam nagrywam na Omegach albo Maxell'ach i nie ma żadnych problemów. Polecam tylko zmienić program do nagrywania na IMGBurn
     
  6. Kiler1910

    Kiler1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi na IMGBurn nie działa na Xboxie a wypalam na Verbatim DL plik .dvd .Jak zrobic by mi weszło na Xboksa: Wymiana lasera w xbox 360
     
  7. KuBoNs

    KuBoNs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też tak myślałem że verbatimy niczym się nie różnią od innych marek, że to głupota. Ale się na tym przejechałem, po dłuższym czasie używania xboxa i dłuższym czasie odstępu od grania, gry na innych markach takie jak np " media-tech " w większości przestały działać, był błąd typu ( płyta za bardzo porysowana ) na początku byłem pewny że płyty zarysowałem, ale spróbowałem powypalać gry z innych nowych obrazów płyt na płyty tej firmy i błąd się prawie za każdym razem powtarzał :/. Spróbowałem na verbatimach i wszystkie gry działały, nawet te które na innych markach były traktowane jako zepsute, porysowane ( choć był napis Zagraj w gre ). Myśle że to wina lasera w xboxie, słabe płyty po czasie przestaną chodzić a dobre, i droższe niestety, będą działać.

    - wypalasz z prędkością 2.4x ?
     
  8. Kiler1910

    Kiler1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale pokazuje mi jak FILM(PS.Nagrywam NFS:HP 2010 LT+)
     
  9. KuBoNs

    KuBoNs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po włożeniu do xa pisze " otwórz DVD " i pokazuje ci krótki film ? jak tak to spróbój active.iso
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nfsa nie uruchomisz bez ix lt+
     
  11. yoemaster

    yoemaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam czy w img burn musze ustawiac przed wypalaniem gry roszaj nagrywarki jaki posiadam i rodzaj plyty jaka bede nagrywal , czy nie ma to znaczenia ?,chodzi mi o ustawienia tzw ksiegi
     
  12. Royalonzo1987

    Royalonzo1987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywałem IMGBurn'erem na płytach Maxell'a przy prędkości 4x i 6x i na konsoli śmigało bez najmniejszych problemów.
     
  13. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Nagraj w CLone Cd na verbatimach i bedziesz mial 100% pewności ze jest dobrze nagrane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum