1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gier pod Lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez picia1979, Listopad 28, 2014.

  1. picia1979

    picia1979 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraniem nowych gier pod Lt 3.0
    Np gra Srodziemie cien mordoru zajmuje ponad 8.5gb nagrywajac w image burn jest komunikat ze za malo miejsca na plycie ale dalej niby wszystko sie dobrze nagrywa program sprawdza na koncu plyte ale w konsoli nie odpala sie gra.Tak samo z nowym Assasinem ma ponad 8.5gb.Nie wiem wczym problem w abgx nie da sie sprawdzic obrazu.Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    za mało danych... nikt Ci nie pomoże przy opisaniu problemu w ten sposób

    napisz: z jakich wersji korzystasz (programy), z jakiej nagrywarki korzystasz, jakie płyty, jakie ustawienia w programach itp.
     
  4. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kup ihas, bądź sprawdź czy twoja nagrywarka obsługuje payload tool.
     
  5. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co mam zrobić gdy wyświetla mi się w abgxie data is blanc na czerwono probowałem tylko dla odczytu i nic !
     
  6. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wgraj fixa do abgx. Jest na forum
     
  7. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wpisz w Google abgx na oficjalnej www masz wszystko opisane
     
Wczytywanie...

Poleć forum