1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier wave 4. POMOCY !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ksl-com, Styczeń 12, 2012.

  1. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie, mam taki problem mianowicie ... Przepuszczam obraz gry przez program ABGX360, ale jeszcze przedtym przepuszczam przez 360wavespatcher. Przepuszczam obraz przez abgx probowalem juz rozne ustawienia programu i na wszystkich jest wszystko ok, zielone napis ani jednego bledu(niby bo jest roznie nieraz wyskakuje VIDEO CRC does match) ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i nie wiem to co tam nadole pisze niby jest blad, a na dole ze jest ok, moj angielski jest slaby ... wypalam juz 5 plyte i k*rwa ciagle to samo wlacza sie tylko odtwarzacz xbox360 i to wszystko gry nie dzialaja ... nie wiem co jest nie tak, wczoraj wypalilem Operacje Flashpoint Dragon Rising, Looney Tunes ACME Aresenal. i wszystko ********** git chodzi, a jak chce wypalic gry z wave 4 to wielki problem rzadne nie chodza a w abgx pisze ze jest ok. nie wiem co mam robic jestem bezsilny marnuje drogie plyty a chce pograc w jakies gry. Tytuly jakie chce wypalic wave 4 a nie dzialaja to, NBA 2K11, Toy Story 3, NHL 11, Legend of the Guardian Owls, Spider Man Shattered Dimensions . PROSZE LUDZIE ZLITUJCIE SIE NADEMNA I POMOZCIE . Z gory dziekuje i Pozdrawiam cala zaloge tego forum. elo

    PS. mam iXtreme 1.61, Dash nie wiem jaki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    z tego co wiem to po tym jak przepuscisz wavepatcherem nie przepuszcza sie pozniej abgxem tak wogole to jaka przerobka ja np przy LT2.0 pobralem fight night champion wave 4 i niczym go nie ruszalem i oczywiscie dziala.Jak nie masz LT2.0 to sprobuj wavepatcherem na wave(?) zalezny od przerobki ale pozniej nie puszczaj abgxem przypuszczam ze masz stara przerobke:)
     
  4. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Harrysman wszystko wporzadku tylko powiedz mi na jaki wave jaki numer mam te gry zrobic . Mam przerobke iXtreme 1.61 . Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na odpowiedz
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    o kur.. nie doczytalem ze masz 1.61:)zmien na wave 3 ale nie puszczaj abgxem
     
  6. jakris77

    jakris77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrołęka
    Może czas przerobic konsole na 2.0 przy dashu 13599 a 3.0 przy najnowszym
    na 2.0 tylko nagrywasz iburn opcja tirkulate i grasz przy wyrzszym dashu 3.0 chyba że masz napęd hitaczi czy samsunga
    są tutoriale nagrywania ale niewiem czy ktoś ci napisał że nowe gry to nowy format xgd3 więc jak zrobisz aktualizacje to musisz i tak na nowo przerabjac bo ci przywróci orginalne oprogramowanie zakładam że masz napęd liteon
     
  7. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile taka przerobka kosztuje ? Na terenie bydgoszczy ? I jak juz przerobic to najlepiej na te najnowsze flashe i dashe nie ? Te Gry ktore mam teraz bede musial jeszcze raz wypalac jak sflas***e na 3.0 LT ? Wracajac do tematu jeszcze nie rozumiem jak mam to wypalic ;/ Zeby bylo dobze . Kurde te tytuly ktore podalem . Czekam na odpowiedz i jeszcze bardziej zrozumiala instrukcje :)) Pozdrawiam i z gory dzieki
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ale sie wyglupilem z tym 11wave 1.61 czyta od 1-5wave podobno:)jestem z bydgoszczy podbij na dworcowej mi przerabiali konsolke na miejscu kosztuje 50-80zeta
     
  9. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj mi konkretny adres i nazwe sklepu . i POwiedz mi lepiej na jaki wave mam zmienic te gry co wymienilem zebym wszystko dobze mial wypalone i zeby wkoncu k*rwa zaczelo chodzic bo 5 verbatimow do smieci ...
     
  10. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A napiszesz mi wkoncu przez ktory wave mam to przepuscic ? tak zeby bylo dobe ? Bo obecnie jest na 4. Pozdro
     
  11. Pundani

    Pundani Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrob na 3 ale bez abgx'a i powinno być dobrze
     
  12. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinno czy musi byc dobze ? :))
     
  13. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    napisalem ci wiadomosc z nazwa sklepu w ktorym odnowisz swoj ixtreme:)
     
  14. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    poprzednie gry na jaki wave zmieniales?rowniez obstawiam wave3
     
  15. ksl-com

    ksl-com Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nic w tym momencie wziolem NBA 2K11 przepuscilem przez 360weavespatcher zrobilem gre na wave 3, i wypalam przez IMGBURN za jakoms godzinke zdam wam relacje ... Jak nie bedzie dzialac to zabije :D Pozdrawiam serdecznie A wlasciwie po co w takim razie jest ABGX360 ? Kiedys pol roku temu jak wypalalem i ogolnie to wszystkie gry przepuszczalem przez ABGX TEKKENA 6 itp itd i zawsze wszystko dzialalo .
     
  16. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ja zanim wgralem LT2.0 mialem 1.6 i nigdy nie bawilem sie abgxem(ci ktorzy mieli LT+to co innego)zawsze wavepatcherem zmienialem na wave 3 abgx sprawdza,naprawia itp nie wiem co jeszcze hehe:)tak na marginesie nigdy po zmianie wave nie przepuszcza sie przez abgx bo gra wraca do starych ustawien o ile dobrze wiem jak nie to prosze kulturalnie poprawic:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum