1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gier XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzegorz1652, Październik 8, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Jak nagrywać te gry z xgd3 bo nagrywałem w imgburn i clone CD i zepsuło mi dwie płyty verbatim :mad: nagrywałem oczywiście za pomocą poradników które pokazują jak i co poustawiać i nic z tego... w imgburn stanęło na ok 56% a w clone CD na podajże 49%
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No jeśli nie pomogły poradniki ani tych kilka tematów traktujących o problemach, to założenie kolejnego niewiele pomoże. A może czas zastanowić się nad nową nagrywarką?
     
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale nagrywałem na swojej LG 4163B i na przenośnej nagrywarce panasonic VW-BN1 i tak było że pierwszą płytę zepsuło mi na mojej nagrywarce w imgburn a w clon cd w ogóle nie chciało ruszyć a na panasonic dałem od razu w clon CD i nagrywało do momentu 49% bez problemu... no i później wiadomo błąd :(
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    moze zly obraz ja tez tak mialem z dragon age
     
  6. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a czym sprawdzić czy obraz jest dobry lub zły?
     
  7. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    problem mam z nagraniem tej gry i jej wersji: Driver: San Francisco (2011) PL.XBOX360-SRT | POLSKA WERSJA JĘZYKOWA
     
  10. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    ABGX nie sprawdzi jeszcze gry z XGD3. Co do samego nagrywanie to w momencie wyjścia nowego IMGBURN nie ma szczerze powiedziawszy żadnej większej filozofii...wrzucasz plik dvd i gra się wypala - bez błędów - sprawdzono organoleptycznie :p
     
  11. fizik

    fizik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    plik dvd moze masz zly
     
Wczytywanie...

Poleć forum