1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier z IHas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidc6, Październik 21, 2012.

  1. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Siemka otóż mam problem. Mam nagrywarkę I Has i nagrywałem gry XDG3 no i wszystko cacy ale jak gram to w jakimś czasie wyskakuje mi komunikat że "nie można odczytać płyty" albo drugi komunikat "brak autoryzacji dysku" . Możecie mi pomóc??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    93
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ihas ma wgrane LT-max?? bo chyba raczej nie ma albo ma ale nie pod te plyty co nagrywasz
     
  4. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    A jak to sprawdzić ?? Ja robiłem wszystko wq poradnika z xboxpirate i poszło bezbłędnie a gra nagrywa się w 100% i weryfikacja jest pomyślna, dodam że płyty jakimi nagrywam są z Verbatima
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jakiego poradnika z xboxpirate? :) Zrób według naszego:)
     
  6. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    a przed nagrywaniem zaznaczyłeś OPC calculate , smartburna i DL Eeprom?
     
    1 osoba to lubi.
  7. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Laki a mogę dostać link do poradnika?? Ale wydaje mi się że tak samo robicie bo na programosach widziałem taki sam poradnik jak na xboxpirate ;) @Powerbill1 te opcję zaznacza się w ImgBurn w zakładce write??



    EDIT:

    Te ustawienia eprom (smart burn itd) mam w ImgBurn poustawiane prawidłowo. Spróbuję zaznaczyć tą opcje OPC i dam znać jak wyszło :)

    2EDIT:

    @Up pomogło zaznaczenie tej opcji :) Dziękuje ślicznie
     
Wczytywanie...

Poleć forum