1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anulka, Maj 21, 2015.

  1. anulka

    anulka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! pomocy :) mam taki problem jak poniżej. przy próbie nagrania już kilku gier wyskakuje mi ten sam blad. czy ktoś może wie o co chodzi? z góry dzięki za pomoc!
     

    Załączniki:

    • gtd 2 2.png
      gtd 2 2.png
      Wielkość pliku:
      95,7 KB
      Wyświetleń:
      32
    • gtd 2.png
      gtd 2.png
      Wielkość pliku:
      93 KB
      Wyświetleń:
      33
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Splinter16

    Splinter16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam!
    Może nie masz specjalnej nagrywarki aby nagrać tą grę,ja przykładowo używam ihasa 124 b i wszystko działa i najlepiej nagrywać na verbatimach :)
     
  4. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W opcjach nagrywarki włącz sobie na On opcje smart burn On i overspeed on i hyper tuning on. Zostaw off tylko force hyper tuning off. Do tego celu używamy programu EEPROM_Utility_6.2.0.exe
     
  5. anulka

    anulka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    hmm jestem kompletna amatorka , gdzie mam szukac tych opcji? i do czego jest ten program EEPROM_Utility_6.2.0.exe ?
     
  6. anulka

    anulka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja już nagrywałam gry i wszystko było oki tylko od pewnego czasu wyskakuje mi ten sam blad i nie wiem dlaczego?
     
  7. anulka

    anulka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomoże ktoś? :(
     
  8. Splinter16

    Splinter16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja mam na przykład nagrywarkę liteon ihas 124 i używam programu burner max do najnowszych gier i wszystko działa jak należy :)
    Z tego co widzę to też masz liteona spróbuj użyć burner maxa i może wtedy będzie ok.
     
  9. anulka

    anulka Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może jeszcze ktoś cos podpowie :(
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przypomnij sie pod wieczór na pw, coś pomyślimy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum