1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojti1830, Maj 10, 2010.

  1. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    siema. mam xboxa od roku data produkcji luty 2009. konsola jest przerobiona. nagrywałem sobie gry przez abgx360 gui i clone cd, aż do pewnego czasu, chciałem nagrać cod mw2, wc rpa 2010, moto gp 2010, i żadna gra po wypaleniu mi nie poszła, tylko na ekranie telewizora pojawia mi się logo x-boxa i tak jakby miał się film odtwarzać. ostatnią grę jaką nagrałem była forza 3. mam najprawdopodobniej ixtreme (ale nie wiem jak to sprawdzić dokładnie) proszę o pomoc bo nie chce mi się już marnować płytek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
  4. EGGstone

    EGGstone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
    Pewnie masz Ixtreme 1.6, a ono nie odtwarza wave 4 i wyższych.
     
  5. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    to co muszę zrobić żebym mógł normalnie grać. przez jakiś inny program nagrywać?
     
  6. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    dwa posty wyżej masz moją wypowiedź, w której jest jasno napisane co masz zrobić, żeby to chodziło. Nie umiesz czytać ??
     
  7. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    a jo :p Ty no nie zauważyłem, chyba muszę iść do okulisty :D
     
  8. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    więc tak:
    spatchowałem do vave 3, ale problem się nie skończył, teraz jak włożyłem płytkę to konsola próbuje odczytać grę, po czym po chwili piszę: otwórz napęd :/
    co robić?
     
  9. bartime

    bartime Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozliwe, ze zle plytka sie nagrala. Jakiej firmy ta plytka? Albo na pewno stosowales sie do poradnika?
     
  10. DT_Tyskie

    DT_Tyskie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nie ważne.
    Z tego co wiem to najlepiej nagrywać na verbatimach (Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić)
     
  11. wojti1830

    wojti1830 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    nagrywałem na maxell, ale nie sądzę żeby to była wina płytki bo na maxell'e nagrywałem już gry między innymi forze3
     
Wczytywanie...

Poleć forum