1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Velard, Listopad 11, 2011.

  1. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema :D

    Słuchajcie , mam taki problem. Kupiłem przerobionego xboxa 360 wersja Core już z wypalonymi płytkami, one działają na xboxie. No i ja też chciałem sobie wypalić ale jak robiłem tak jak na tutkach to nie udawało mi się. Zacznijmy od tego że mam nagrywarkę TSSTcorp CDDVDW TS-L633L ATA Device i nie wiem co zaznaczyć w ImgBurn. Gdy już wypalam płytki i wsadzam do xboxa to albo wogóle ich nie czyta albo rozczytuje je jako płytki DVD jako film(?), uzywam płytek VAKOSS, proszę o pomoc :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja używam też ImgBurn
    Nagrywarke mam tez nietypowa i z tego co pamietam trzeba wejsc w zaawansowane i wpisac ja recznie w starym programie
    Ale po zainstalowaniu nowego ImgBurn tego nie robilem i mi normalnie wypala
    Nawet te 9GB :)
     
  4. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje ustawienia w sekcji Write
     
  5. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie moge dodac obrazka :((
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
  7. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zgadza sie :)
    tak mam ustawione i wypala wszystkie plytki :))
    p.s. jak mozna dodac obrazek do wiadomosci ???
     
  8. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Ikonka z drzewem podczas pisania postów. IMAGE sie nazywa
     
Wczytywanie...

Poleć forum