1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tazx3, Styczeń 14, 2012.

  1. tazx3

    tazx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam nastepujacy problem, posiadam przerobke lt 3.0, przeszukalem cale forum oczywiscie znalazlem jak nagrywac gry tylko ze za kazdym razem wyskakuje mi napis jakby plyta byla porysowana. Przepuscilem gre przez najnowszego abgx stworzylo mi ten maly pliczek nagralem go i niestety gra nie dzialala. Nagrywalem przez najnowszego IMGBURNa. Nic to nie dalo wiec sprobowalem innym sposobem, uzylem backup creator, przeskanowalo gierke wszystko na zielono, nagralem tym razem duzy plik i dalej to samo, juz 4 plyty stracilem. Ma ktos pomysl jak temu zaradzic??
    dodam ze korzystalem z tego tutoriala http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[tutorial]-patchowanie-gier-pod-dash-14699-a-116011.html
    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    No to tak czym nagrywasz zwykłą nagrywarka czy ihasem czy abgx konfigurowales czy jak jaki zainstalowales taki uzywaleś ? i na jakich plytkach wypalasz i czy jezeli na ihas to na jakim WF
     
  5. tazx3

    tazx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie mam ihasa bo to nagrywarka w laptopie, obrazu plyty nie mam z innej plyty, z innego zrodla ja posiadam, tylko nie wiem jak nagrac bo kazda plyta szwankuje
     
  6. tazx3

    tazx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    abgx skonfigurowany tak jak na tutorialu pokazali, wszystko od a do z dlatego wlasnie sie dziwie, plyty wusmie slabe kupilem nawet nie ma na nich nazwy cale biale, kupilbym verbatimy ale moja nagrywarka ich chbya nie obslugiwuje bo ostatnio nagrywalem cos to plyty palila jeszcze na lt 1.9 jak potrzebowalem.
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A czemu ma verbatimów nie obsługiwać? DL, to DL...
     
  8. tazx3

    tazx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cos tak wyskakuje jakis blad pzred nagrywaniem, klikam zeby nagrywalo to bufor skacze od 0 do 50 chwile tak stoi skoczy na 100 i znow na 0, co zrobic zeby mi te gierki dzialaly??
     
Wczytywanie...

Poleć forum