1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem gry lt 3.0 ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaworek9971, Wrzesień 11, 2012.

  1. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , posiadam nagrywarke lite on ihas 124b z wgranym lt max . Kiedy wypalem gre w image burn nie wyskakuje mi zaden blad jedynie buffor skacze od 100 do 0 i tak przez cale nagrywanie . Po nagranie w xboxcie nie wyswietla mi sie nawet etykietka gry a gdy ja odpale wyskakuje komunikat o przeczyszczeniu plyty . Jak myslicie co moze byc przyczyna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywałeś wg TEGO tutka ?
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Topologię dogrywałeś?
     
  5. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Topologię robiłem abxem ale nie wyskoczył komunikat o poprawnej topologi a jest jeszcze jakiś innym sposób zrobienia tej topologi ?
     
  6. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodaj jeszcze że po wypaleniu gry w xbox menu nie wyświetla się jej obrazek tylko polecenie uruchom grę
     
Wczytywanie...

Poleć forum