1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem ihas!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez EversmanPL, Październik 4, 2012.

  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otóż tak nagrywalem darksiders 2 i gdy zaczynało sie weryfikowanie wyskoczył jakiś błąd. Zaktualizowalem więc sterowniki nagrywarki jak w tym poradniku i gdy znowu spróbowałem nagrać wyskoczyła ta tabeli z opcjami trucante i overburn. Wypalilem i nagralem ale podczas gry wylacza sią konsola. Więc coś nie tak. Cofnęli mi przerobke liteona jak aktualizowalem? Dodał że nagrywalem już gry od max burner i chodziły
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tzn. że flash się nie udał i nadal masz ,,zwykłą,, nagrywarkę.
    Powtórny flash, odpowiednia płyta pod niego ( polecam Verbatim i oryginalny soft od c4eva ), ustawić Imgburn jak w poradniku i musi śmigać.

    Podawaj zawsze co masz za sprzęt i co na pokładzie :)
     
  4. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale przecież już nagralem max payna 3 i chodziło. A poza tym w booktype mam te ustawienia z dl eeporm. A jak aktualizowalem nagryware nie do grało starego flasha ?
     
  5. timomar

    timomar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na to wychodzi, zrób flash jeszcze raz odpowiednim softem.
    Jeśli nagrywałeś już płyty tą nagrywarką to musi działać, pewnie coś było z płytą że się weryfikacja nie powiodła.
     
  6. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie uszkodzę czegoś jeśli jeszcze raz zrobię flash?
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jeżeli dobrze zaktualizujesz soft to nie powinno nic wyskoczyć podczas nagrywania.
     
Wczytywanie...

Poleć forum