1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem img burn:( Ważne

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dobrychlebek, Maj 8, 2012.

  1. Dobrychlebek

    Dobrychlebek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam netbooka i nagrywarkę LG(obsługuje nagrywanie DL sprawdziłem w nero) jednak gry próbuję nagrywać płyty w imgburn to jakby nie było płyty. Wszystko normalnie w windowsie i w nero wykrywa lecz nie w imgburn. To mam zrobić?
    Pare screenów:
    screenSHU - The fastest screen capture ever.
    screenSHU - The fastest screen capture ever.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Zmień na CloneCD, IMG to szmalc.
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    przeinstaluj img i sprawdz czy masz najnowsza wersje
     
  5. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Popieram D4Ru73K nie moglem sie zdecydowac na CLONECD ale jak sprobowalem to problemy sie skonczyly.
     
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jeżeli nagrywasz gry na zwykłej nagrywarce a nie na iHAS to CloneCD jest o wiele lepszy niż ImgBurn. Nie mogłem się długo przekonać ale zero problemów. Niestety teraz posiadam iHAS na którym zostaje tylko ImgBurn :/
     
  7. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ale przecież zawsze można ustawić interfejs clonecd w imgburn:

    Imageshack - clonecdwimgburn.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum