1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem imgburn!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yoodeeQ, Listopad 14, 2010.

  1. yoodeeQ

    yoodeeQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam!!.

    Ponieważ jestem tutaj nowy na wstępie chciałem powiedzieć że tak szukałem swojego problemu na forum ale jakoś nic nie pomogło . Mianowicie chodzi o przerwanie nagrywania do tej pory wszystko było dobrze. Aż od wczoraj każda płyta w połowie wywala błąd o
    " I/Q "
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
    i tak już poszło do kubła 5 płyt (2xEsperanza 3xVerbatim) Nagrywanie oczywiście z prędkością 2,4x. Ostatnio jeszcze przed formatem nagrywałem pare gierek i wszystko było bez problemu . Teraz moje pytanie kiedyś widziałem Tutoriala w do imgburna w którym zalecało sie wpisać coś w pole

    [​IMG]

    Dodatkowo posiadam 2 nagrywarki z zaktualizowanym firmwarem jest to lg i pionner przy obu wywala ten sam błąd. System Win 7 x64 ale przy nim nie było wcześniej problemów pozdrawiam.

    I mam nadzieje że ktoś będzie wstanie mi pomóc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. quba 22

    quba 22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobierz najnowszą wersje ImgBurna - może pomoze, chociaż pewien nie jestem :)
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Usuń oprogramowanie typu daemon tools i alcohol 120%
     
  5. yoodeeQ

    yoodeeQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    nadal to samo ;/
    Próbowałem tez na starszej wersji imgburna ale tez lipa;/

    usunąłem wszystkie napędy wirtualne .

    Nie wiem nie mam już pomysłu wszystko działało do wczoraj ;/
     
  6. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Myślę , że to wina napędu , bo widzę , że nagrywałeś na Verbatimkach i też poszły do kosza;]
    Uważam , że nie jest to winna programów "GG itp" , tylko to napęd lub coś z Windows'em.;]

    Pozdrawiam.
     
  7. yoodeeQ

    yoodeeQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    No własnie pytanie tylko co .
    Komp jest czysty świeżo po formacie czeka na SCII , napędy inne rzeczy nagrywają bezproblemowo więc ja już trace zmysły ;/. A jeszcze specjalnie wczoraj wrzuciłem sobie najnowszego softa do konsoli ; (
     
  8. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to może zmień program.Weź sobie CloneCD albo inny.Ja nagrywam Imburnem i wszystko chodzi.;]
     
  9. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem tak samo na swoim HL-DL-ST DVDRAM GSA-T20N ATA - zmarnowałem około 10 płytek (między sierpniem a wrześniem). Wgrałem nowy Windows nagrywałem ostatnio 11 płytkę i to samo było... Kupiłem nową nagrywarkę w piątek i teraz nagrywa bez żadnego problemu. Myślę, że i w Twoim przypadku to nagrywarka już się zużyła na DL. Oczywiście tylko kupuję verbatim speed najmniejszy podczas nagrywania i imgburn.
     
  10. yoodeeQ

    yoodeeQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Pomogło zmieniłem program na clone i jak narazie 3 płytki bez problemów :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum