1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem imgburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xbitx, Listopad 11, 2011.

  1. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagrywaniem gier przez imgburn. Chodzi o to że ustawiam prędkość 2.4 to i tak nagrywa sie np po 4x 5x 6x róznie bywa bo podczas nagrywania raz sie zwiększa raz zmniejsza próbowałem też przez clonecd też taki problem, co może być przyczyną takiego problemu, nagrywam na płytki verbatim wywaliłem już chyba z 4. Nagrałem chyba 3 gry ale nie moge ich zainstalować bo sie zartzymuje przy iluś % i gry muszą chodzić z płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja też tak miałem ustawiałem prędkość x2.4 a nagrywał sobie ile chciał, nieraz gra działa nieraz nie zależało...
    Próbowałem wszystkiego przeczyścić soczewke od lasera, nowych firmware... Nic nie pomogło.
    Nową nagrywarke zakupiłem i narazie bez problemów
     
  4. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki sam problem jak ty raz gra działa raz nie, jaką nagrywarke kupiłeś i ile za nią dałeś?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ten problem miałem ja LG...
    Kupiłem Liteona Ihas 124 B i wgrałem ten firmware od C4eva żeby nagrywać te nowe gry z XGD3 w kopii 1:1 czyli 100%, kupiłem z allegro za 90 zł z przesyłką. Jedyne co to troche głośna jest ale mniejsza z tym... Aha, co najciekawsze ten LG normalne płyty nagrywa bez problemu tylko z DL ma problemy...
     
  6. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    panowie to zalezy od płytki i nagrywarki.
    np płytka verbatip w nagrywarce w laptopie ma 2.4, ale już samsung zew ma na tej samej płycie 4x.
    sprawdzić to można w imgb po prawej przewinać trochę w dół.
    możecie sprawdzić czy nie macie nowego fw na stronie np cdrinfo
     
Wczytywanie...

Poleć forum