1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem imgburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vantrilio, Styczeń 17, 2012.

  1. vantrilio

    vantrilio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, przy probie nagrania gry dzieje mi sie cos takiego (screen - nie moge poprostu nacisnac "przycisku" do nagrywania) dodam, ze pare dni temu nagrywalem gre i wszystko bylo ok, jakies pomysly?
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę albo zmień nagrywarkę -->destination, bo może w innej jest płyta.
     
  4. vantrilio

    vantrilio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plyta jest włozona, nagrywarki nie mam jak zmienic, przy wkladaniu plyty pisze "device is not ready (logical unit is in process of becoming ready)". A potem znow zmienia sie w napis widoczny na screenie
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    napisz dokładnie jaką płytę masz włożoną w napędzie.
     
  6. vantrilio

    vantrilio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatim dvd +r dl, tak pisze na plycie, cos wiecej potrzeba? :p
     
  7. bkia

    bkia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łodzkie
    Witam mam ten sam problem ale mam laptopa i nagrywarka hl-dt-st GSA-t50n img nie nagrywa płyt podłączyłem drugą nagrywarkę przez usb GSA-H10N i też ten sam problem.
    Pamiętam jak miałem pc-ta kilka lat temu i miałem taki sam problem, kolega przyszedł coś zmienił w rejestrze systemu i zaraz było git.
    Więc tu leży problem, niech wypowie się ktoś kto zna się na rejestrach systemowych bo nie chce mi się formata robić.
    Problem jest z Windowsem na 100% nie program do nagrywania.
    Może ktoś pomoże na tą dolegliwość.
     
Wczytywanie...

Poleć forum