1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem na lt 30

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez millo1986, Styczeń 30, 2013.

  1. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nagralem wszystko wg http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ poradnika.. i wyskoczyl mi taki bład...http://img692.imageshack.us/img692/5903/bladxbox.jpg ..nagrywane na platinium .. potrzeba jeszcze jakies oprogramowanie wgrac? czy poprostu cos przestawic w ktoryms z programow?
    ps. wlaczylem gre to chodzi.. ale pewnie za jakis czas bedzie blad... wytrzyj plytke szmatka czy cos takiego ( mialem tak na lt 20)


    znalazlem cos takiego http://xboxforum.pl/ihas-241/nagrywanie-xgd3-na-platinum-mbipg101-r10-65-a-110542/
    Poniżej moje ustawienia:

    1. Smart Burn - ON
    2. Force Hyper Tuning - OFF
    3. Over Speed Writing - OFF
    4. Online Hyper Tuning - ON
    5. OPC - ON (Musi być włączone !! Bez tego gra nie zainstaluje sie na dysku, wywali blad przy 50%)
    Prędkość x2,4

    to sie ustawia w EEPROM_Utility ? tak...... niby sie zgadza tylko brakuje mi opcji OPC ..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Nagrywasz zwykłą nagrywarka czy ihasem?
     
  4. millo1986

    millo1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzieki ze sie odezwales... ihasem 124b
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jakie ID tych platyn masz r10-65 r12 ritek?bufory?
    tu masz ustawienia pod plytyny jak cos pisz PW ja nagrywam na takowych plytach
    imageburn z dvd w napędzie dla płyt o ID MBIPG101-R12-00


    -SMART BURN ON
    -FORCE HYPER TUNING ON
    -OVER SPEED WRITING OFF
    -ONLINE HYPER TUNING ON
    OPC off
    Verify Against Image File ma być zaznaczone
    tools-settings--I/O-page 2 - zmiana buforu (buffer size na 241 mb lub 512) oraz zakladka build page 2 i tam tez bufor 512mb lub 241
    po tych opcjach wybór pliku do nagrania zaznaczenie verify , wybór
    swojej nagrywarki (ihas) prędkość 2,4



    Dla platinum MBIPG101-R10-65

    1. Smart Burn - ON
    2. Force Hyper Tuning - OFF
    3. Over Speed Writing - OFF
    4. Online Hyper Tuning - ON
    5. OPC - ON (Musi być włączone !! Bez tego gra nie zainstaluje
    sie na dysku, wywali blad przy 50%)
    Prędkość x2,4

    ritek platinum s04-66
    1,2,4 opcja w eepromie ptaszek opc on bufory po 512nb w obu zakladkach predkosc 2,4
     
Wczytywanie...

Poleć forum