1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem nowych gier :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kilov1, Listopad 27, 2010.

  1. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Może i nie jestem "świeży'' ze świeżych.... Ściągałem gry nie raz nie dwa. Ostatnio FIFA 11 i było dobrze. Przerobiłem z ISO (bodajże 4 ) na swoje ISO 3 bo mam extreme 1.6+ ( czy cuś tam). Teraz ściągnąłem np. F1Racing 2010, COD OPS czy Rally Championschip i zrobiłem to samo co z Fifą ... Po wypaleniu płytki jest taki komunikat : All attemps to automatically close the drive tray have! failed! Note : This is to beexpected on laptop style slimline drives. Please close it manually then click "OK" to continue. Proszę gorąco o pomoc bo nie wiem o co biega .... Nie mam czasu na czytanie dzień w dzień forum i tylko zmarnowałem kllka VERBATIMów, co nie są najtańsze. Mój nr GG 240 77 43. Odpiszczie proszę tutaj ewentualnie na gg. Mam abgx ale jakoś nie mogę się połapać w komunikatach.... Dzięki z góy za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    "All attemps to automatically close the drive tray have! failed! Note : This is to beexpected on laptop style slimline drives. Please close it manually then click "OK" to continue."

    Ten komunikat nie dotyczy żadnego błędy związanego z nagrywaniem jego treść to w baaaardzo szybkim tłumaczeniu i skrócie: "Nie można zamknąć tacki napędu, zamknij go manualnie i wciśnij OK aby kontynuować" Watpie aby miało to związek z działaniem gier na XBOXie ;)
     
  4. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. To fakt. Ale nigdy wcześniej taki komunikat nie wystę[pował.... PO nagraniu płytki wyskakuje taki komunikat a jak włoże płytkę do xboxa to zaraz wyskakuje komunikat o wyczyszczeniu płytki miekką ściereczką i to wiesz... A wcześniej nigdy tak nie było.... Jak się orientujesz to może mi jutro pomożesz na gg jak się teraz nagrywa gierki - może trzeba jeszcze raz przeroić xboxa - jak już coś o tymj słyszałem .... dzięki za pomoc z góry
     
  5. deepdarek

    deepdarek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy, Poland
    bedziesz musial przerobic konsole jeszcze raz
     
  6. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może i tak też bym pomyślał... ale dlaczego FIFA 11 po zmianie na ISO wave 3 działa? jak przerobie jeszcze raz to starsze gry mi będą chodzić czy nie ?
     
  7. domix07

    domix07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam przeróbke lt+ i gry wave 2 i 3 też na niej śmigają, więc myślę że Tobie też będą chodzić:)
     
  8. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja wzranie napisałem że mam ex 1.6+. Wave 3 na fifie działa a np na F1 Racing czy COD ops już nie. Jak włożę płytkę do napędu to zaraz wyskakuje napis żebym wyczyścił płytkę szmatką itd czy uruchomił ponownie napęd. NIGDY wcześniej mi się to nie działlo. Jeszcze bym zrozumiał gdybym nagrywał na nie Verbatimach a na nich właśnie nagrywałem.... Od prawie zawsze.... Więc? Może ktoś miał już taki przypadek wcześniej ? Proszę o sprawdzone odpowiedzi. Jutro podjadę do chłopaków tam gdzie przerobiłem konsolę i może o ni poradzą, ale może ktoś podpowie wcześniej czy da radę jakoś inaczej. jak juś wspomniałem nie siedzę w tym i nie idę za postępem. takzę proszę o wyrozumiałość...
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    niestety napedy w laptopach to dno pewnie sie własnie ci nagrywara skonczyla
     
Wczytywanie...

Poleć forum