1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem/odczytywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pyrographic, Listopad 10, 2014.

  1. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, zaczne od tego, że posiadam:
    - Xbox 360 Arcade
    - przeróbke LT 3.0
    - Dashboard 2.0.16767.0
    - nagrywarke SH-222AB (kompatybilna z Burnermax Payload Tool)

    konsole posiadam ponad rok czasu wszystko pieknie sam sobie nagrywalem miedzy innymi tytuły takie jak Tomb Raider, Hitman Absolution, PES 2014, Mortal Kombat, Fight Night Round 4, Rayman Legends, UFC 3, GTA V i nawet Fifa 14 (grałem FUT przez neta rok czasu i wszystko gitara)

    Pewnego razu nagralem sobie Skyrim ktory zacinal mi sie w pewnym momencie gry lub nie dalo sie wczytac poprzedniego save'u szukalem sposobow ludzie pisali ze poprostu polska wersja skyrim dog29 taka jest i mozna sobie pograc tylko po angielsku wiec odpuscilem.

    Teraz chcialem sobie pograc w Diablo III ros-srt nagrałem i gdy schodze pod ziemie do piwnicy konsola zacina sie przy ladowaniu planszy.
    Fifa 15 - dysk nie jest obslugiwany lub blad ze sciereczka
    NBA2K15 to samo co z fifa 15

    zmarnowałem juz 5 Verbatimów i nie wiem co sie dzieje. Gry nagrywam tak samo jak zawsze. Nie odsylajcie mnie do poradnika jak nagrywac gry LT 3.0 bo nagrywalem tymi sposobami pare razy i tylko szkoda plyt. Czy ktos mi to potrafi wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje ? Czy jest na to jakas rada ? jak mam kupic IHas to jakiego bo 124 rev b nigdzie nie mozna juz kupic.

    wstawiam jeszcze screena z abgx moze cos jest z obrazem ?
    [​IMG]

    PROSZE O POMOC !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
  4. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale czy jak kupie to bede mial pewnosc ze te gry beda chodzic ?
    moze ktos kto posiada IHAS 124B byłby tak miły i nagrałby mi Diablo 3 Ros zapłace 15 zł + koszt wysyłki bo nie chce wydac prawie 200 zł jak sie okaże ze nie bedzie działac
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Eee nie afiszuj sie z takimi propozycjami ;)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    To nie moje ;) tylko chciałem mu pokazać ze sa jeszcze na aukcjach
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Hehe ja mówiłem o wypalaniu za kasę ;) forum nie wspiera piractwa ;)

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  8. rwrw

    rwrw Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam tez mam problem z fifa 15 i z cod advancet warfire, nagrałem jak zawsze i wyskakuje błąd ze ściereczką, nagrałem wg poradnika to samo, no i w abgx360 tez na końcu wyskakuje verification failed
    prosze o pomoc w rozwiacaniu
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zakupić liteon ihas.
     
  10. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
  11. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. rwrw

    rwrw Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naprawiłem abgx, i niby już nie ma błędu ale jak nagram płytę to dalej jest błąd ze ściereczką. wcześniej nagrywałem na tej nagrywarce i nie było problemów, co może być nie tak
     
  13. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Po twoim screenie woskuje ze jeszcze tego nie zrobiłeś , zrób jak w poradniku i puść obraz jeszcze raz
     
  14. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
  15. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Może iso było przekopane ściągnij z innego źródła , ja od wczoraj walczę z murdered soul suspect i 4 płyty w koszu a tez zero błędów itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum