1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem płyt ihasem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kussiek, Styczeń 17, 2015.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, nagrywam gierki Ihasem na płytach verbatim. Kiedyś ustawiłem w ImgBurnie wszystko zgodnie z typem moich płyt i nagrywało się ok. Dzisiaj chciałem nagrać grę i mimo 3 prób, nadal wyskakuje błąd o przetarciu szmatką. Próbowałem też zmieniać ustawienia zgodnie z tym co znalazłem w internecie. Czy moglibyście mi podać dokładne i sprawdzone ustawienia do nagrywania na Verbatimach, lub link do takowych? Czy jest możliwość, że z obrazem jest coś nie tak, mimo że ściągnąłem go ze strony z której kiedyś już ten sam obraz pobierałem i działał?

    Dodam, że nie nagrywam przy użyciu burnermaxa tylko mam zmieniony firmware nagrywarki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A co pokazuje ABGX360?
     
  4. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy muszę w jakiś konkretny sposób ustawić ABGX? Wtedy wrzucę logi
     
  5. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic nie musisz ustawiać. Sprawdź tylko czy masz zainstalowany fix na połączenie z bazą internetową. Jeśli nie, to pobierz go ze strony programu, wgraj gdzie trzeba, sprawdź plik iso i zobacz co pokaże.
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    w abgx autofix na level 3
    w img burn czyść historię opc, opc włączone, bufor na 512, force hyper tuning włączone, smart burn włączone
    http://xboxforum.pl/threads/problem-z-nagraniem-pisz-tutaj.46094/
     
Wczytywanie...

Poleć forum