1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem !! POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vent0s, Listopad 7, 2012.

  1. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Wszystkie najnowsze gry posiadają plik .iso który o dziwo ma ikonkę WIN RAR'u oraz .dvd . Rozpakowałem iso ,ale w środku są jakieś foldery audio i video więc postanowiłem ten niby .iso nagrać normalnie przez imgburn tak jak zawsze ,ale po wypaleniu "Nie obsługiwana płyta". Narazie taki problem mam z Warfighter MO i Najnowszy Sherlock Holmes... Dodam ,że nie dokonał aktualizacji dashbordu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    nie rozpakowuj .iso. Jakie masz LT? Pewny jesteś, że pod dobre nagrałeś?
     
  4. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 3.0 , iHAS124B przerobiony wszystko trybi tylko teraz takie komplikacje wystąpiły. Te najnowsze gierki to pod 3.0 się nagrywa nie ?
     
  5. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. RaksonPDZ

    RaksonPDZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Przedbórz, Bełchatów
    Obraz ma ikonke winrar dlatego że to domyślny program ;] zrób tak: ppm>właściwości>ogólne>zmień? wybierz sobie program do otwierania iso;]
    Ja mam ikonkę win ale mi to nie przeszkadza ;d
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jesli masz plik iso to musi byc plik dvd jesli go nie masz a posiadasz lt 3.0 przelec go abgx z ustawieniami pod lt 3.0,nastepnie wypalasz gre, a po drugie w imageburnie nie ładuje sie pliku iso tylko plik dvd
     
Wczytywanie...

Poleć forum