1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem SET L0 DATA ZONE CAPACITY FAILED.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bobusik89, Listopad 26, 2009.

  1. bobusik89

    bobusik89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szukałem już problemu na ten temat.... lecz mój się trochę różni od innych :) ponieważ ja używałem swojej nagrywarki (LG) do nagrywania gier i wypaliłem niejedną grę na płytach VERBATIM na 20płyt/ 19 zakończono powodzeniem, lecz teraz zamówiłem płyty firmy OMEGA ( postąpiłem jak większość polaków i chciałem oczywiście zaoszczędzić) ***. Niestety wywala mi błąd przy rozpoczęciu nagrywania: SET L0 DATA ZONE CAPACITY FAILED. Więc pomyślałem słabsze płyty a moja nagrywarka nie jest pierwszej młodości więc zainstalowałem program na mamy laptopie (Sony Optiarc AD-7581S) i niestety to samo wyskakuje. Możecie mi powiedzieć co jest powodem tego?? Czy jednak będę musiał kupić droższe płyty? Czy może da się to jakoś zrobić?
    Dodam że nagrywam programem IMGBURN.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    powodem tego są płyty Omega - tego szajsu sie nie kupuje nawet zwykłej DVD czy CD
    tak samo Mint lub Maxell
     
  4. bobusik89

    bobusik89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mhhh czyli musze kupić VERBATIM?? czy są jakieś tańsze zastępcze płyty? mam jedną gre od kolegi na płytach Fortis czy one mogą być??
     
  5. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Można jeszcze Platinum lub Philips.. na to nagrywałem kiedyś i śmiga jak szalone;)
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Możesz spróbować wypalić płyte w innym programie, np Clone
     
  7. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    ale nie rozumiem zal ci kilku zlotych wiecej na plyte verbatim? przeciez liczy sie jakosc wypalonej gry, a nie ilosc
     
  8. bobusik89

    bobusik89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz racje po prostu tak zamowilem tansze poniewaz widzialem dosc duza roznice w cenie ale na przyszlosc bede wiedzial ze nie warto oszczedzac tych 30 zl :) chyba ze kupil bym jakas nowa nagrywarke :D i moze te plyty OMEGI pojda ;)
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    verbatimy na alle... są juz po 4zł !
     
Wczytywanie...

Poleć forum