1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Knoper93, Wrzesień 13, 2009.

  1. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Mam taki problem, próbuje nagrać grę za pomocą ImgBurn-a i jak już wszystko ustawię i nacisnę żeby się zaczęło wypalać to wyskakuje mi takie okienko w którym jest napisane: "Set L0 Data Zone Capacity Failed! Reason: Power Calibration Area Is Full" i jest anuluj, ponów próbę, kontynuuj. Nagrywam na płytkę Verbatima z prędkością 2,4x

    z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chyba jest coś nie tak z nagrywarką spróbuj uaktualnić jej bios . Powiedz też co to za nagrywarka?
     
  4. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywarka to LITE-ON DVDRW SHW-1635S dotąd nagrywałem i nie było problemu
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-

    Ludzie juz rece opadaja, po co wy ciagle uzywacie softu ktory zle nagrywa kopie pod klocka ??
    Imgburn nie jest dobrym softem do robienia kopii pod klocka.
    Prosty program CloneCD i po sprawie, niedosyc ze easy to 100% lepsze algo odczytu niz badziewny imgburn ktory stwarza tylko dodatkowe problemy ;)
     
  6. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    oczywiscie kolega wyzej ma racje na 100% CloneCD i jechana
    na tym programie zadnej zniszczonej plyty a na imgburn bylo kilka do wyrzucenia za okno!!
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Proszę o szersze opisanie dlaczego imgburn jest taki badziewny.

    Knoper93 radze kupić nową nagrywarkę.
     
  8. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ściągnąłem CloneCD i jak wybieram plik .dvd wyskakuje błąd: "Nie można otworzyć pliku: LayerBreak=1913760 Nie można odnaleźć określonego pliku" może to wina gierki co o tym myślicie??

    a co do programu to zawsze nagrywałem ImgBurn-em i nie było żadnego problemu nagrałem już 17 gierek
     
  9. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    CloneCD nie czyta plików .dvd stąd taki, a nie inny komunikat.
     
  10. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ostatnio mialem podobny problem podczas nagrywania fable 2 programem imgburn, nagralo mi 100%, a pozniej zaczol sie proces o nazwe "complated" dojechal mi pasek do 53% i wyskoczyl bląd tez bylo kontunuj ponow probę i anuluj wybralem 1 i 2 opcej ale nic sie nie dzialo wiec musialem wybrac anuluj. Uslyszalem głos z programu "OH NO!" :p :(
    Wlozylem plytke do x'a zeby sprawdzic czy dziala i smiga.Utworzylem 1 bohatera i teraz chcialbym utworzyc 2 zeby inni domownic zaczeli tez grac.Tu zaczyna sie problem poniewaz gdy wybieram nowego bohatera to zaczyna mi sie ladowac lokacja i wyskakuja te paski z poradami na temat gry ale lokacja nie chce sie zaladowac. WIec nie moge grac 2 bohaterem ;/ czy problem tkwi w tym ze nie dokoncyzlo tych kilku % w procesie complated w imgburn. Prosze o odpowiedź.
     
  11. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro płyta nie skończyła się nagrywać, to nie dziwota że nie działa poprawnie .
    Nagraj film do połowy i miej pretensje że nie da się obejrzeć całego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum