1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Steve Majster, Sierpień 30, 2013.

  1. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Witam. Ostatnio nagrałem kilka gier na płyty Verbatim i wszystko było O.K . Dzisiaj chciałem nagrać 3 gry na płyty Intenso i wszystkie 3 spaliło . Gra wyłącza się i pisze "Wyczyść grę miękką ściereczką".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaki z tego morał nagrywaj tylko na verbatimach.
     
  4. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Czyli to przez płyty nie działa ?
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak przez płyty. I masz badziewną nagrywarke to ci nagrywa verbatimy, na tych co probówałeś nagrać to badziewie. Jak nie masz ihas spróbuj nagrać maxelle, platynium tdk.
     
  6. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Nagrywarkę mam LG i nagrywałem już na płytach Verbatim i Emtec, a Emtec to jest to samo co Intenso i wszystko działało jak trzeba. Przecież płyta to DVD+R DL 8.5 GB To powinna działać ? ... Więc co mam zrobić w tym przypadku ? Jakiś program pomoże czy coś ?
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywaj clonemcd. Uwaga taka nie zadziałają na twoim sprzecie gry xgd3 z civ. Wina nagrywarki miałem taką. Niektóre firmy płyt mimo wypalenie nie ruszą. Maxelle ci powiny a inne se potestuj metodą prób i błędów.
     
  8. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Ale ja kupiłem 10 tych płyt za 11 Euro, już 3 poszły i mi ich trochę szkoda ...
    Prędkość 2,4 czy 4x ? Ja nagrywałem 2,4x i płyta w napędzie niby chce chodzić ale co chwile przestaje i zaczyna .... Na DYSK tez nie moge wgrac ten sam blad.
     
  9. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    x2.4 nagrywaj clonem cd powino działać . To zmarnowałeś kase na dziadostwo. Też nie wiem czemu nie nagrywasz na czymś co nie działa,a na verbatimach działało.
     
  10. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Nagrywałem PayDay2 i Crysis 3 , mają jakieś inne zabezpieczenia czy co , ze nie działało ?
     
  11. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd2 nie mają wina płyt. Możesz clonemcd próbować na tych płytach badziewnych.
     
Wczytywanie...

Poleć forum