1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafalke2013, Styczeń 14, 2014.

  1. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    Witam:D
    Mam taki problem z nagrywaniem gier na xbox 360 ,mianowicie program imageburn jest dobrze ustawiony nagrałem na nim już fife2014 i działa bez zarzutów, jednak chciałem nagrać teraz inna grę i przy 100% napęd z płyta się wysuwa i wsuwa z powrotem potem z znowu się ładuje i wyskakuje mi bład klikam kontynuj ale to nic nie daje .... nie wiem czy nie powinienem przepuścic tego przez program abgx i dopiero pózniej nagrywać czy to nie ma znaczenia, plik ten nagrywałem jako DVD wiec na pewno nie pomyliłem.. może wiecie jak to zrobić .. z góry dzięki za odpowiedzi..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Czym nagrywałeś (nagrywarka) ?
    Spróbuj przepuścić ją przez abgx360 i wtedy zobacz czy się nagra.

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  4. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    tak używałem tej samej co przy fifie;p czyli mówisz żeby ja przepuścic przez abgx nawet jak mam gotowy plik dvd do nagrywania?:d bo fife nagrałem tylko z pliku dvd nic więcej nie robiłem
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść przez abgx i dopiero nagraj.
     
  6. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    no i wtedy jak przepuszcze przez abgx plik iso to moge w imageburn nagrac plik dvd i juz nie powinien wystapic zaden blad przy nagrywaniu?:p
     
  7. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tego to Ci nikt nie powie czy nie wyskoczy błąd bo co płyta to inna historia

    Wysłane z telefonu L710
     
  8. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    noo i przepuśćiłem plik iso przez abgx nagrałem w imageburn plik dvd tej gry ...wszystko działało pięknie doszło do 100% płyta sie wysunęla i wsunęła z powrotem do doszło do 33% i problem1.jpg | | Fotki, Zdj?cia, Obrazki Fotosik.pl klikam kontynuuj i wyskakuje caly czas nowy błąd we fifie tez tak mialem ale dalem raz kontynuuj i wiecej mi sie to okienko nie pojawiało mozee w ustawieniach cos trzeba zmienic.. prosze o pomoc bo juz 4 plyta za 5 zl poszla do wyrzucenia..;)
     
  9. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Jaka nagrywarka nagrywasz? Masz logi podaj
     
  10. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    mam laptopa asusa i z niego nagrywam , napewno nagrywa bo nagrałem fife14 i nba 14 i działa
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Takie pytanie z innej beczki. Czy Fifa 14 działa ci bez problemu? Nie wywala ci po kilku minutach do dasha?
    Pytam bo posiada ona CIV'a a ty nagrałeś zwykłą nagrywarką i nie powinna działać poprawnie.

    @sry za offtop
     
  12. Rafalke2013

    Rafalke2013 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzesko
    nie wywala wszystko działa ok ... nawet medal of honor warfighter tez dziala bez problemu tylko ze chcialem dograc druga plyte zeby byl obraz w lepszej jakośći.. zastanawiam sie czy by nie spróbować z bathelfield4 ? czyli nagrywarka w kompie jest zla?nie które gry nagra a nie które nie?
     
  13. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Niektóre gry mają zabezpieczenia i takie gry nagrane zwykła nagrywarka nie będą dzialac

    Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum