1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pompkaa, Kwiecień 19, 2014.

  1. pompkaa

    pompkaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mianowicie mam na problem z nagraniem gier xgd3 fify 14 i Batman.Arkham.Origins.XBOX360 daleszych nie probowałem, wcześniej nagrałem 2 gry pod xgd2 i smiga ( UFC Undisputed 3 i Metal Gear Solid 5).
    Zaznaczam odrazu ze gry przepuszałem przez abgx360 i nie było błedów wszytko ok.
    Przy weryfikacji obrazu wyskoczyły mi następujące błedy
    Fifa 14
    ScreenShooter
    Batman
    ScreenShooter

    Nagrywarka
    PLDS DVD-RW DS8A8SH w laptopie DELL

    Co mam z tym fantem zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Nagrywasz przez Payloada rozumiem? Nagrywałeś wcześniej inne xgd3, które działają? na 99% to nie wina obrazu. Jakie płyty ?
     
  4. pompkaa

    pompkaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrywam przez ImgBurn 2.5.8.0 na verbatimach
    Wcześniej nei nagrywałem xgd3, ogolnie kupilem xbox'a tydzien temu
     
  5. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    jak klikasz na przycisk burnermax w payloadzie masz w logu enabled ? Nagrywając na mkm 003 i dostając błedy jedynym wyjaśnieniem jest to że twój napęd nie współpracuje w pełni z programem.

    EDIT: A i nie wiedze na żadnym z twoich fotek burnermaxa w pasku ... Czemu?
     
  6. pompkaa

    pompkaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    BurnerMAX Payload Tool - Version: 0.15

    Found 2 CD/DVD drives D: F:

    DVD DL +R detected
    BurnerMAX not enabled, YET !
    BurnerMAX not enabled, YET !
    Scanning: D:\ [PLDS DVD+-RW DS-8A5SHXD13]
    L0: 0x8AC8
    L0: 0x8E5E
    L1: 0x8E3D
    L1: 0x8E5A
    L1: 0x8E72
    Patching: ...............
    BurnerMAX IS enabled !
    Free Space: 8,738,897,920 bytes

    w IMG
    ScreenShooter

    EDIT

    czyli co wymiana nagrywarki ?
     
  7. Morph

    Morph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Czyli tak jak podejrzewałem nagrywarka nie kontaktuje zbyt dobrze choć to pewnie nie jej wina a programu. Na dłuższą metę jak najbardziej polecam zakup konkretnej nagrywarki która będzie robić jak najbardziej zbliżone kopie do 1:1 czyli ihasa rev b, c, d lub e +przejściówki pod lapka. Granie online przy słabych kopiach nie jest wskazane przez nikogo:]

    Po dalsze informacje zapraszam do działu Oprogramowanie i tematu o payloadzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum