1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Larson, Wrzesień 27, 2014.

  1. Larson

    Larson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z nagrywaniem gier na xbox360, przeczytałem sporo poradników na tym forum obejrzałem sporo filmów na ten temat, postępowałem zgodnie z nimi. Płyty nagrywały sie wporządku lecz na xbox'sie wyskakuje błąd dysk nie obsługiwany nie wiem od czego to zależy i zmarnowałem z 6 płyt. Nagrywałem na nagrywarce asus drw-24b5st i płytach Verbatim i Esperanza używałem programów ABGX GUI v 1.0.2 imgburn 2.5.8.0 i burner Max v0.15 - próbowałem różnych konfiguracji ale nic to nie dało. Gry to fifa 15 i GTA V
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Paytoolsem nie nagrywaj na eksperanzie tylko na verbatimach. Wina ,że tylko verbatimy na paytools który jest dość wadliwy. Może ci pada laser w konsoli, nagrane płyty zobacz na innej konsoli.
     
  4. Larson

    Larson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser powinnien być ok bo był wymieniany nie dawno a starsze tytuły te które nagrałem kiedyś śmigają bez zarzutu. Więc laser chyba odpada ciężko bedzie mi sprawdzić na innej konsoli bo nie znam nikogo kto by mógł mi sprawdzić.
     
  5. Larson

    Larson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy możliwe jest że dzieje sie tak bo nie mam wgranej lt 3.0 ??
     
  6. bob93329

    bob93329 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bez przeróbki nic nie zdziałasz bo LT robi tak ze obsluguje te dyaki xbox
     
  7. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    masz cichą aktualizację, gry xgd3 nie będą działać :p
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrywasz ihasem czy zwykla , jesli zwykla nagrywarka to loteria no i mam nadzieje ze obrazy masz dobrze przygotowane pod lt 2 lub lt 3 :) no i najnowszy dash 16747 chyba teraz jest
     
  9. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    jak ma cichą to nawet dograna topologia pod 2.0 nie pomoże
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie zauwazylem ze masz zwykla , a abgx 1.0.6 trza uzyc nie 1.0.2 , sciagnij najnowsza wersje ustaweinia pod dane lt i wtedy sprobuj wypalic gre , na esperanzach nie nagrywaj ja polecam jedynie Verbatim ()singapur) lub Platinum nic wiecej no i odpowiednie ustawienia pod dane ID
     
Wczytywanie...

Poleć forum