1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MatGar, Listopad 17, 2009.

  1. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, dzisiaj sobie chciałem nagrać NFS Shift, wszystko idzie ładnie, pierwsza warstwa się nagrała, druga dochodzi do 43% i wyskakuje taki błąd :(
    [​IMG]
    Dodam że nagrywać próbowałem na dwóch nagrywarkach i na obu to samo, tyle że na jednej 13% się nagrywalo. Nagrywam na płytach espanzy z prędkością x4 proszę o szybkie odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uppp!!! Błagam niech ktoś pomoże, bo to mija się z celem żebym marnował płyty
     
  4. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam za to inny problem nagrywam IMGburn i już 20 minut i zero postępu ana dole pisze Creating Data Thread...
    jak ci się nagrywało od razu czy też czekałeś?
     
  5. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobuj na markowych plytach Verbatimkach
     
  6. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    Nic nie próbuj! żadnych verbatimów! espki nie są dostosowane do nagrywania x4
    ja właśnie shifta na esperce nagrałem z prędkością x2,4 bo na 4 mi właśnie ten error wyskakiwał :D tak więc nagraj na 2,4 i zadziała
    Edit: mam nadzieję że nie ruszasz W OGÓLE kompa podczas nagrywania mam racje? bo przez to płyty się nie wypalają...
     
  7. mr.dildo

    mr.dildo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam za to inny problem nagrywam IMGburn i już 20 minut i zero postępu ana dole pisze Creating Data Thread...
    jak ci się nagrywało od razu czy też czekałeś?

    ponawiam pytanie bo niewiem co jest grane
     
  8. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Teraz nagrywam 2.4x i poszło, w tej chwili mam 87% drugiej warstwy. Za pierwszym razem nie ruszałem, teraz sobie na przeglądarce internetowej siedzę.
    Edit: Nagranie z prędkością 2,4. Serdeczne dzięki za odpowiedzi. Najgorsze jest to że zmarnowałem w ten sposób 4 płyty ;(
     
  9. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    masz zwalony napęd albo laser...
    Ps. przeinstaluj program...
     
  10. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ojoj , sprobuj z inna nagrywarka , Twoja jak widac nie domaga...
     
Wczytywanie...

Poleć forum