1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez DanielsDaniels, Grudzień 8, 2009.

  1. DanielsDaniels

    DanielsDaniels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pewien problem... Ściągnełem parę gier nagrałem IMGburnem i wszystko grało . Parę dni później ściągnełem 2 kolejne , i tak samo nagrałem . Niestety gdy je wkładam do Xboxa to czyta mi to jako film , i nic się nie dzieje... Czyja to wina ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Wina twojego softa.Gry pewnie są w wave4 .Jeżeli masz 1,6 to musisz pobrać activate.iso lub przerobić gre programem do przerabiania.Uwaga jeżeli posiadasz softa 1,4-1,5 to musisz przerobić gre programem bo activate iso nie działa na nich.
    Jak czegoś nie zrozumiałeś pisz na pw albo gg
     
  4. DanielsDaniels

    DanielsDaniels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety 1 gra była na wave4 i zmieniłem na 3 (który posiadam) a jedna była na wave2 i też zmieniłem na wave 3... Program 360WavesPatcher
     
  5. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak gra była na wave 2 to niepotrzebnie ją przerabiałeś na wave 3 , 1.6 by ci ją odpalił.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj logi z abgxa z tych płyt
     
  7. DanielsDaniels

    DanielsDaniels Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem już rozwiązany !
     
Wczytywanie...

Poleć forum