1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez zaku666, Październik 19, 2010.

  1. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Siema
    nagrywam wszystko wg waszych poradnikow mam ixtreme 1.61 (tekken 6 poszedl bez niczego wiec pewnie to) robie tak:

    robie plik .dvd
    sprawdzam adgx360
    pat****e do wave 3
    nagrywam img burn

    efekt? mafia2 wykrywa ja ok... lecz ciagle xbox chce robic aktualizacje restartuje sie i znow... i tak w kolko. oczywiscie po daniu NIE konsola wraca do dasha. Powiedzcie mi cos bo zwariuje. 2 verbatimy pojda w kosz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaką masz wersje dasha obecnie ? Ja spróbował bym zaktualizawać konsolę najnowszym oficjalnym, pobrać wrzucić na pena, potem odpalić grę. Jak nadal gra świruje może wystarczy usunąć update z obrazu, niestety przed nagraniem?
     
  4. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jest to dasz ten pierwszy z avatarami pare glupot mi sie dobralo te ubraka itp a jak wszedl tekken 6 to ban i tyle moj dash widzial. Niestety nic nie usuwalem z obrazu gry... chociaz defakto 1,61 to napewno wave 3 robilem to wave patcherem w dobrej kolejnosci. wlasciwie pewnie by poszla gdyby nie te aktualizacje. Czyli utrzymujecie propozycje
    -nowy dash? i jak go wgrac nie bede ukrywal ze to moj pierwszy raz i czy to faktycznie pomoze
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wpisz w wyszukiwarke dashborad offline to sie dowiesz :)
     
  6. zaku666

    zaku666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    do zamkniecia - powodem byl dash. dzieki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum