1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Raiga, Styczeń 30, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Raiga

    Raiga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znowu problem...
    Nagrywam PoP programem ImgBurn. Najpierw nagrywałem, po 50 min nagrało się i zaczęło jeszcze raz ( ? ) po otwarciu i zamknięciu klapki.
    Mam nagrywarke ATAPI DVD A DH20A4P ( w ogóle 2 pytanie, tą nagrywarką można nagrywać płyty DL bo w google nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie : / )
    Załącze jeszcze fotkę z procesu nagrywania:
    ImageShack - Image Hosting :: 5435435jn4.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3rr0rx1

    3rr0rx1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Raiga

    Raiga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. 3rr0rx1

    3rr0rx1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro imgburn zabrał się za wypalanie płyty to oznacza że nagrywarka obsługuje płytki DL (zresztą w googlach jest takie info - źle szukałeś :)) a gierka (tą co wypaliłeś) śmiga?
     
  6. Raiga

    Raiga Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taa. Przy "Nowa gra" Loading trwa wieczność. Złą wersje ściągnąłem ;/
    Idę więc ściągać chyba SC4 albo coś w tym rodzaju ^^
     
  7. 3rr0rx1

    3rr0rx1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na jaką płytkę nagrałeś gierke? (marka)?
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum