1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalsc, Maj 23, 2011.

  1. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześc mam problem z nagrywaniem, po paru procentach nagrania wyskakuje mi błąd I/O, mam nagrywarke samsung sh s223 i za każdym razem używam płyt verbatim dvd +rdl, ten błąd wyskakuje od niedawna ,wcześniej wszytsko normalnie sie nagrywało, od jakiegos czasu jest kapiszon mimo ,że nic nie robłem ani z komputerem ani z programem, uzywałem imgburn254, myślałem że moze trzeba z aktualizowc do 255 ale po aktualizacji dalej jest to samo, błąd po paru procentach, co jest nie tak ? ostatnio wywaliłem z 10 verbatimów jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbuj na innej nagrywarce
     
  4. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zanim zmienisz nagrywarkę proponuje zmiane programu na CloneCd. imgburn jest znany z tego ze sie kaszani więc w pierwszej kolejności sprawdź co bedzie na CloneCd.
     
  5. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    podaj jakiegos linka, jaka wersja tego ?
     
  6. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak sie w tym nagrywa masz jakiś tutorial ?
     
  8. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lol ? ;p potrzebujesz tutka do CloneCd ? ;p przecież tam są 4 opcje na krzyz. najeżdżasz na drugą ikonke/obrazek od lewej i ci pisze pod spodem "nagrywanie pliku z obrazem płyty na cd" . to ze pisze cd nie zwracaj uwagi, wypala dvd dl bez problema. następnie klikasz "przegladaj" i tam musisz wybrać obraz gry ze swojego hdd który chcesz nagrac. następnie po prawej na dole klikasz "dalej". następnie wybiera sie prędkosć nagrywania i to by było na tyle. powinienes dac rade ;p
     
  9. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze większy syf niż ten img burn, 2 płyty do wywalenia, co moze byc nei tak że ani tu ani tu mi nei nagrywa tych płyt
     
  10. Diquender

    Diquender Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Ja sam używam imgburn i nie narzekam , może masz jakąś przestarzałą wersję programu lub twój plik który chcesz nagrać jest zepsuty i wystarczy ściągnąć z innej strony .
     
  11. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak napisałem wyżej, mam najnowszą wersje img burn, próbowałem nagrac kilka różnych płyt i wyskakują błędy, wcześniej tego nei było i nagrywałem płyty normalnie
     
  12. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    najwidoczniej nagrywarka dokonała żywota, zrób tak jak pisał kolega wcześniej i sprawdź na innej nagrywarce jak masz możliwość, ewentualnie poszukaj jakiegoś updatu do twojej nagrywarki. A tak w ogóle to ile ma ta twoja nagrywarka?
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podaj chodz jeden post na dowod tego co mowisz, ze sie kaszani - ja wszystkie plytki nagralem tym programem i zadnej nie spalilo mi tylko dlatego ze TO IMGBURN. no ale prosci ludzie musza uzywac prostych programow do nagrywania bo konfiguracja opisana na forum jest za trudna dla CB do ogarniecia.


    Do zalozyciela - Blad I/O jest spowodowany (W skrocie) zuzyciem sie nagrywarki - ta nagrywarka nie nagrasz juz zadnej plytki DL, niebawem zaczniesz miec problemy z DVD itd. bedzie czytac ale nie nagra - nagrywarka do smieci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum