1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masakryczny, Październik 23, 2011.

  1. masakryczny

    masakryczny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam, mam problem z nagrywaniem gier, nagrywarke ktora posiadam to SLIMTYPE DVD A DS8AZH ATA, nagrywalem ja bez problemu az do teraz, nagrywalem na plytkach philips teraz na verbatim. W tamtym tygodniu udalo mi sie nagrac 2 gry nowa fife i pesa. Nastepnego dnia chcialem jeszcze jednego pesa nagrac, udalo sie ale grajac powiedzmy lige, wywalalo mi blad o czyszczeniu szmatka ( przy fifie i pierwszym pesie wszystko jest ok). Nie przejmujac sie zbytnio postanowilem nagrac po raz kolejny pesa z mysla ze bawilem sie na kompie podczas nagrania i stad ten blad. Niestety kolejna kopia juz w ogole nie chodzila, nie czytalo plyty. Dla pewnosci nagralem nowego dirta i znow to samo. Ledwo wczytuje logo i wywala wspomniany wczesniej blad. Zdesperowany sprobowalem jeszcze raz dirta nagrac i tak o to zniszczylem 4 plyty :) Wyglada na to ze to problem mam z nagrywarka? Dobrze mysle? Jezeli tak to jaka nagrywarke polecacie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. masakryczny

    masakryczny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  4. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    jaka predkoscia nagrywasz, jakim programem, jaka wersja programu?
     
  5. Rayman_32

    Rayman_32 Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź najpierw obraz gry najnowszym abgx360 jak musisz gre zpatchowaćto gorąco polecam 360wavespatcher i nie da się ukryć że spróbuj nagrać programem Xbox Backup Creator.

    P.S. Nie długo z mojej strony się pojawi tutorial jak to robić ja nigdy tym sposobem nie uwaliłem płyty.
     
  6. masakryczny

    masakryczny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    predkoscia 2,4, dwie ostatnie nawet 2. nagrywam imgburn 2.5.2.0, wiem ze juz jest wersja imgburn 2.5.6.0, ale nie aktualizowalem bo nie sadzilem ze w programie moze byc problem. xbox backup creator jest lepszy? oczywiscie sprawdzam abgx360 przed nagraniem.
     
  7. masakryczny

    masakryczny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    mozliwe ze problem lezy po stronie programu, mimo ze pierwsze dwie gry nagrane na tym programie dzialaja bez zarzutow?
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    moim zdaniem to wina nagrywarki, bądź płyt.
    kiedyś po wypaleniu gierki pograłem chwilę i też np. na 1 wyścigu czy po pokonaniu 1 przeciwnika napęd zwalniał i wyskakiwał błąd. kup jakąś inną płytkę i spróbuj, ja polecam Platimum. a jak nie płyty to 90 % nagrywarka.
     
  9. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    najnowszy img burn jest potrzebny oraz polecam verbatimów uzywać, kwestia jaki masz napędx w konsoli wiem ze liteony są najmniej wybreden jeżeli chodzi o zapasówki.

    inna kwestia że gry xgd3 zajmują nieco więcej niż xgd2 i czasem gry z błędami się nagrywają np forza4 ... jest i owszem iextreme burner max jeżeli chcesz wypalac nowki bez zadnych błędów
     
Wczytywanie...

Poleć forum