1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez STREET, Kwiecień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem ;/;/ przy nagraniu gry ściągnąłem Gta IV od BARBUsia i gdy prubuje nagrać to wyskakuje coś takiego ...
    Robie tak jak na fotach

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]



    Coś źle robie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
    Spróbuj zmienić nazwe 1 pliku (zaznaczony na focie) na image.dvd a 2 plik na gta4.iso
    Ja zawsze tak mam i bez problemu się nagrywa.
     
  5. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Otwórz plik .dvd notatnikiem i zobacz czy wskazany w nim jest prawidłowy plik .iso

    Jeśli to nie to spróbuj zrobić to co sugeruje martini.

    pzdr
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wez zarzuc jeszcze raz screen z errorerm z nagrywarki w lepszej jakosci bo bardzo malo na nim wydac.
    ale wydaje mi sie ze to problem z nagrywarka lub plyta.

    a i wklej zawartosc pliku gta4-icon.dvd
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    echhhhhhhhhhhhh, przeczytaj ten temat >> http://x360iso.org/iso/5955-blad-pr...%5D-i-o-error-info-pierwszy-post-wa%AFne.html i się do niego ustosunkuj. ZAMYKAM
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum