1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dados15, Kwiecień 6, 2012.

  1. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć. Mam problem z nagrywaniem gier obojętnie czy są ta stare tytuły czy XGD3. Problem zaczął się prawdopodobnie po wymianie nagrywarki. Przez pewien czas nagrywałem na mojej 6 letniej nagrywarce LG, co prawda czasami wywalał błąd podczas zapisu ale większość gier nagrała się np. Batman Arkham City, Dirt3, MW2. Po pewnym czasie stwierdziłem że nie mam zamiaru nagrywać gier po 2 razy i tracić płytek, więc kupiłem nową nagrywarkę LG GSA-H55N. Płyty nagrywają się bez najmniejszego problemu nie wywaliło mi ani jednego błędy podczas nagrywania IMGBURN. Ale kiedy włożę grę do napędu konsoli zaczyna się wczytywać pokazuję się nazwa i obrazek, ale kiedy usiłuję włączyć grę pisze że płyta jest uszkodzona, spróbuj przetrzeć szmatką lub zresetuj konsolę. Straciłem tak chyba z 6 Verbatimek... Próbowałem nagrać Raymana Origins, MW3, Sonic Generations. Wersja LT+ 2.0 dash 13699. O co chodzi ? HELP z góry dziękuje :eek:range:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko jest ustawione tak jak w twoim poradniku. Tylko nie dogrywałem tej topologii tylko przepuszałem przez ABGX 1.0.6 z ustawionym Level 3.
    Napęd konsoli to lite-on
    Nagrywałem z 2.4
    Wgranie topologii jest wymagane tylko w grach wymagających LT 3.0 a nagrywałem gry pod LT 2.0 więc chyba ok.
    PS. Mój dash to jednak 13604.
     
  5. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed chwilą wróciłem z 10 sztukami Verbatim... Czyli wychodzi na to że jeśli przepuszczę obraz przez Xbox Backup Creator i wgram topologiię do Forzy 4 to powinno działać ?:abnormal:
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz cofnąć "Topologię" jak w poradniku.
     
  7. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki twój poradnik naprawdę pomógł gra wypaliła się (Forza 4) nie było żadnych błędów ani nic. Ale jest kolejny problem a nie chcę zakładać nowego tematy. Mianowicie kiedy włączę tryb kariery wyświetla się filmik ładowanie i mimo jakiś 20 prób odpalenia gry czyszczenia płyty (chyba tylko ją pocharatałem) wyświetla się "Nie można odczytać płyty" czasami inne tryby zadziałają a czasem nie. Muszę na nowo nagrać płytę ? Nie było żadnych błędów w ABGX a zmiana topoligi też poszła bezproblemowo. :apologetic:
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm nie zauważyłem tego czyli Microsoft kolejny raz staje na drodze... Nie ma innego sposobu ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, gdyby był, to bym go zamieścił.
     
  11. dados15

    dados15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No trudno dzięki. Czyli nie dam rady wcale odpalić trybu kariery czy dam rade grać ale z błędami ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum