1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez memphisbleek, Sierpień 18, 2012.

  1. memphisbleek

    memphisbleek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Posiadam nagrywarkę Lite-On IHAS124-19b z wgranym Burner Max. Mam ściągniętego Prototype 2, Darksiders 2 i Wiedźmina 2. Na początku nagrałem Darksiders 2, oczywiście wgrałem topologię, ale znalazłem, że w IMGBURN koleś miał odznaczone OPC. Darksiders nagrało się bez problemów jednak, gdy wkładałem płytę do konsoli było tylko 'Uruchom grę' - nawet tego 'avatara' z gry nie było - po chwili wyskoczył mi komunikat abym przetarł płytę ściereczką. Potem spróbowałem z Prototype 2 - było zupełnie to samo, 2 razy wypalałem. Dzisiaj kupiłem 2 Verbatimy i zacząłem nagrywać Wieśka. Oczywiście wgrałem topologię, odpaliłem IMGBURN i znów to samo - było 'Uruchom grę' też bez tego 'avatara' i wyświetlało sie abym przeczyścił płytę ściereczką. W końcu nagrałem drugiego Verbatima CloneCD, ale sytuacja znów się powtórzyła. Dodam, że wcześniej Wieśka nagrywałem na LG GSA-H55N i odpalał się jednak bez możliwości zainstalowania na dysku. Na konsoli mam LT 2.0 z dash'em 14719. Może powinienem wyczyścić cache? Jestem po prostu bezradny w tej sytuacji.
    Ps: nagrywałem też z OPC i nadal to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Moze złe iso pobrales. ja mialem to samo z D'Siders 2 gra stawała dęba po 20 min gry
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Dwie 3 plyty, a ten sam blad, to nie wydaje mi sie, ze to byl problem iso..
     
Wczytywanie...

Poleć forum