1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lapsik, Wrzesień 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka, mam problem z nagraniem gry fifa 13 na xbox 360. Ostatnio miałem przerobiony napęd na 3.0 i chce nagrać grę ale nie za bardzo pamiętam jak ? Patrzyłem w waszym poradniku ale coś nie wyszło bo nagrywanie zatrzymało się na 98%. Mam nagrywarkę atapi ihap czyli lite-on. I przed rozpoczęciem nagrywania wyskakuje mi takie coś (obraz poniżej) raz zaznaczyłem ze image obraz i własnie zatrzymało się na 98% a przeciez nie powinno takie coś wyskakiwac z wyborem bo kiedyś tak nie miałem ;/ Czy ktoś mi wytłumaczy bardziej szczegółowo jak nagrac bez jakiś sprawdzań obrazu ? Z góry dzięki i proszę o pomoc :)
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No i klikasz Turncate i ok płyta nie nagra się do końca bo to nie jest IHAS.
     
  4. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie rozumiem nie nagra się czy nie nagrała ? Bo rozumiem że mam nacisnąć Turncate i się nagra ?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Klikasz Truncate i gra nagra się nie do końca, tylko jakieś 97%
     
  6. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to jak zrobić żeby się nagrało 100% ? No sorry ale tego nie kumam.
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Kupić nagrywarkę iHAS 124-19 Rewizja B i wgrać BurnerMax od c4eva
     
  8. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak będę specjalnie kupował nagrywarkę. Przecież kiedyś nagrywałem na tej co mam i normalnie chodziło.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Teraz jest XGD3 i nie będzie się nagrywać.
     
  10. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    będzie ja nie mam ihasa i nagrywam xgd3 normalnie 100%
     
  11. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to specjalnie mam kupić nagrywarkę żeby sobie nagrać grę ? To szkoda mi kasy.
    A nie da się jakoś inaczej nagrać żeby chodziło ?
     
  12. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Bedzie chodzic ale nie bedziesz mogl nagrac na dysk konsol i
    :wink:
     
  13. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sory nie ogarniam. Czyli nie będę tylko mógł zapisywać gier na dysku ?
    No odpalam tą "zepsutą" płytę z fifą jest wykryło włączam i piszę żeby zrobić akutalizację to robić to ? Nie s*******i się nic ?
     
  14. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem z nagrywaniem.

    Aktualizuj

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra wszystko ładnie działa :D A z innymi grami tak samo nagrywać że do 97% i będą działać

    Teraz zauważyłem że po ten aktualizacji oprócz że zmieniło się menu to nie ma dzzwięku ;/

    Zrobiłem tak jak mówiliście nacisnałem "turncate" i zatrzymało się przy 53%. Taki błąd :[​IMG]
    Nie wiem co robić bo nie będę kupował nowej nagrywarki specjalnie zeby nagrać grę ;/ Nie ma innego sposobu ?

    Pomoże ktoś ?

    Info Panie nie pisz post pod postem. Uzywaj opcji edycji. Napisałeś 4 posty pod sobą!!!

     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z nagrywaniem.

    Nie ma

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  17. Lapsik

    Lapsik Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  18. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ta się nada.

    Alert Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum