1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z nagrywaniem

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez pajunk93, Październik 31, 2012.

  1. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Witajcie! Otóż nie dawno zgadałem się z moim kumplem, który również interesuje się xbox'em itp, itd;p Dowiedziałem się, że nie posiada on nagrywarki Ihas, w xbox'ie ma LT 3.0 i mimo to nagrywa najnowsze gry! Na dniach ściągnął AC 3 i mu all działa. Za to u mnie jest problem, chciałem nagrać nowego Dirta i niestety działą ale nie do końca, wczyta się menu i ****. Błąd autoryzacji dysku/płyty. Dodam, że gry nie instalowałem na dysk... Kotś chętny do pomocy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Kup nagrywarkę ihas i po problemie.Jeżeli szkoda ci pieniędzy na nagrywarkę to idź do empiku po grę.
     
  4. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    I akurat AC 3 nie potrzebuje ihasa by działał.
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    ALe czego wy nie rozumiecie? Każdą gre nagrywa bez Ihas'a i mu działa!
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Zwykłą nagrywarką masz 50% szans, że się dobrze wypali gra i będzie śmigać. Proponuje zaopatrzyć się w duuużą ilość płyt :)
     
  7. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    No to jak on to robi, że obojętnie jaką gre nagra to działą? Jeszcze na płytach platinium...
     
Wczytywanie...

Poleć forum