1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z nagrywanim imgburn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbitx, Grudzień 24, 2011.

  1. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam do tego czasu było dobrze gdy nagrywałem gry przez imgburn teraz coś jest nie tak i wyskakuje mi taki błąd ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting nie wem czemu nic w ustawieniach nie zmienialem. Co może być przyczyną tego błędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co widzę to nie może ustawić layer breaka na DVD-R DL. Takie płytki nie będą działać w konsoli, tylko DVD+R DL.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na xboxa tylko płyty + innaczej nagrywasz na marne
     
  6. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam płyte dwu warstwową 8.5gb zawsze na takich nagrywałem tylko że teraz kupilem najtańszą jakąś extreme kiedys kupowałem esperanzy i działalo
     
Wczytywanie...

Poleć forum